جدیدترین ارسال های پروفایل

سلام خانم هاشمی عزیز، یک تجربه داشتم بیان کنم شما که تخصص دارید بفرمایید ممکن هست برای چی باشه، من گهگاهی که از خواب میخام بیدار بشم یا به خواب برم، محیط اطراف رو با چشم بسته تا ۶۰ الی ۸۰ درصد میبینم گاهی هم وضوح ان به بالای ۹۰ درصد هم میرسه. برای چشم سوم هست برای بیداری کندالینی هست ؟ قبلن ها تمرین چاکرا ها انجام داده بودم
مهین جواهری
مهین جواهری
اقای محمودی من هم موقع خواب و چراغ ها خاموش بشه همین تجربه شما را دارم که کاملا به وضوح میبینم که باید بهتون بگم مربوط به چشم سوم هست و ارتباط ان به چاکراه تاج هست فقط دقت کنید همه چاکراها پاکسازی بشوند و گرنه اسیب های دیگری میبینید سعی کنید تعادل بین چاکراها مخصوصا بین تاج اجنا رو رعایت کنیدتا اورگانیکها رو رویت نکنید
مهین جواهری
مهین جواهری
اقای محمودی برای تقویت این ۱۵ اصول هم چله بگیرید خیلی خوبه مثلا ۴۰ روز غیبت نکنید و یا دروغ نگید ویا فحش ناسزا و امثال اینها این روش بهترین روش برای تقویت قدرت کلام هم هست تاثیر بسزای در تکنیک دستوری دارد
ک
کیاوش محمودی
تجربه جالبیه یادم جومونگ میافتاد که با چشم بسته تیراندازی میکرد به هدف میخورد
سلام و احترام دوست عزيز واسه بارداری دوتا از دوستان یکی بعد از ۱۰ سال و اون یکی ۲۰ سال بچه دوم میخوان ممنون میشم راهنمایی کنید
آقای محمودی عزیز آیا از راه دور میشه سنگ کلیه شخصی رو خرد کرد یا نه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
  • Like
Reactions: شهین محمدی
ک
کیاوش محمودی
نیاز نیست همراهتون باشه، از تکنیک انحرافی استفاده کنید، پاکسازی شارژ کردن خودش خیلی قویه، تقدیسش کنید دیگه خیلی قوی میشه، اگر همراهتون باشه هاله شما رو تمیز میکنه ولی به یاد داشته باشید اگر مشکلاتی مثل فشار خون بالا مشکلات قلبی مشکلات توموری و مشکلات ذهنی روانی وسواسی و… دارید اصلن برای شما خوب نیست نزد خودتون نگه دارید ، برنامه بدید خودش از دور کارتون رو انجام میده
مهدی اسلامی
مهدی اسلامی
سپاس آقای محمودی عزیز. سپاسگزارم . والله من کریستال کوارتز دارم که شارژ و تقدیس کردم اما با اسکن حس نمیکنم که هاله کریستال بزرگ شده نمیدونم شاید بصورت حسی قابل سنجش نیست. ببخشین آیا اسکن کریستال خیلی تغییر میکنه بعد تقدیس یا نه؟ 🙏🙏🙏
ک
کیاوش محمودی
خواهش میکنم ، اسکن یک عملی هست باید خیلی تمرین کنید چون هاله ها خیلی ظریف هستن تمرین زیادی مطلبه، کریستال ها بعد از پاکسازی و شارژ و تقدیس هاله کریستال به شدت بزرگ میشه
سلام خانم هاشمی عزیز یه سوال دارم من بعد ازعمل و پرتو درمانی سینه سمت راستم الان فقط. قرص نوالومون ۱۰ میخورم با اینکه قبلا تمام بدنم سالم بود الان تورم در ناحیه گلو احساس میکنم و سیستم جهاز هاضمه ام بهم ریخته نفخ شدید دارم و دکتر گفت احتمالا گلوبوس گرفتی تنگی در یه قسمت از مری درست زیر تیروید حالا سونو دادم گفتن غده سمت پرتو گرافیم بزرگ شده میخواستم ببینم بهترین کار چیه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
  • Like
Reactions: ستاره شریف
hashemi
hashemi
درود روشنک عزیز
ما طبق تشخیص پزشکی درمان می‌کنیم
متوجه نشدم چه غده‌ای بزرگ شده.
اگر همان سمتی هست که تومور داشتید و احیانا مشکل هم تبعات سرطان هست، باید درمان سرطان انجام دهید.
ا
اکرم کیانوش
سلام خانم هاشمی عزیز
من یباردیگه هم ازاستادسوال کردم که بنفش را ازتاج بگیریم گفتند بله میشه دوباره بعضی جاها میگن فقط سفیدازتاج بگیرید رنگ بادست خارج کنید بازم شک دارم دیگه روم نشد ازاستاد بپرسم
میشه دقیق بگید چه رنگهایی رامیشه ازتاج بگیریم
یافقط سفید ازتاج میگیریم?
سلام و احترام دوست عزیز و مهربون خانم هاشمی جان دوستم چند سالی میشه که خونریزی های شدید داره و تحت نظر دکتر هست الان دیواره رحم که معمول ۳ سانت باید باشه واسه اون ۱۷ شده و دکتر میگه باید رحم رو دربیاره میشه واسش کاری انجام بدم و چه تکنیکی بزنم؟
سلام خانم هاشمی عزیز برای مسابقات ورزشی از چه تکنیکی استفاده کنم برای مقام آوردن ممنون میشم راهنمایی کنید
درود خانم هاشمی عزیز، خانم هاشمی اگر امکانش هست پست من رو یک مطالعه بفرمایید، من دچار ابهاماتی شدم که دکتر جان هم چندین پاسخ لطف کردن ولی برطرف نشد ابهاماتم، و اینکه دیگه رو ندارم سوال بیشتر بپرسم راجب این موضوع از جناب دکتر.
نظر شما هم توی این مورد میخاستم مرسی از شما

https://forum.aramgroup.ir/index.ph...لا-زندان-غیر-ارگانیک-ها-نبود.2828/#post-10819
سلام آقای انصاری . وقت تون بخیر. در انرژی دادن لازمه رنگ رو کامل تجسم کنیم یا اگر نیت کنیم و از چاکرا نور سفید بگیریم و از دست رنگ مورد نظر رو نیت و بیرون بدیم کافیه؟ ممنونم
سلام به دوستان گلم ❤️ و استاد عزیزم❤️🙏 .نوزادی که با انرژی درمانی و آموزشهای عالی استاد عزیزم دکتر آرام بزرگوار،🙏😍. بعد ده سال قراره قدم به این کره خاکی بگذاره..به امید خدا هجدهم مهر بدنیا میاد،🥰😍 و من خیلی خوشحالم و خواستم این خوشحالی رو با شما و استاد عزیزم و گروه تجسم خلاق در میان بگذارم
0
09128040562
باسلام و درود ، لطفا در مورد پریود شدن شخصی که دو ماهه پریود نشده و یا بالعکس اونی که خونریزی شدید داره و میخواد قطع بشه توضیح بدید.
سلام خانم هاشمی .میشه برا من هم درمان انجام بدین البته خودم ویکی از دوستان گروه برام انجام دادن ولی نتیجه نگرفتم لطفا اگه میتونید کمکم کنید
سلام عزیزم وقتتون به خیر
لطفا میفرمایید درمان یخ زدگی شانه رو انجام دادین ،درمان رضایت بخش بود ؟
چند درصد بهبودی حاصل شد
یه بیمار یخ زدگی شانه هست میخواستم روش کار کنم،خواستم از تجربه درمانتون بپرسم
ممنون عزیزم
سلام من خودم دانشجوی پرانیک استاد آرام بودم امکانش هست برای من درمان افسردگی رو انجام بدید ؟ چون خودم هر چی سعی کردم متاسفانه نتونستم این کار رو انجام بدم
هزینه اش رو هم پرداخت میکنم
در صورتی که موافق بودی با آی دی زیر در تلگرام به من پیام بدید : @aliz_b2b
با تشکر
سلام رعناجان
خیلی خوشحالم که عفونت مثانه و کلیه ات درمان شده. لطف میکنی نحوه درمان رو برام توضیح بدی
الهی همیشه سلامت و شاد باشی 🙏🩷
ک
چگونه اعتماد.تکرار.تمرین.تمرکز ذهن و بدن برداشتم از فیلم هست
دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا