تارهای اتری و نحوه عملکردشان

مهین جواهری

کاربر ویژه
من این طوری یادمه که با بنفش یا نارنجی قطع می کردیم با طلایی وصل می کردیم و کانال می کشیدیم
ازاده جان یعنی الان شما بعد از هر درمانت وقتی قطع لینک میکنی با بنفش انجام میدی ؟استاد اموزش داده ولی چرا من یادم نیست بابنفش پاکسازی و پاکسازی محیط رو به ما گفته نارنجی تخریب کنندس ولی خاصیت بنفش فرق داره چون من رنگ تار اتری که از درمانگری بهش وصل شده بود رو دیدم نارنجی روشن بود از خورشیدی هردو وصل بودن هنوز درمان تموم نشده بود و کات نزده بود بااین رنگ وصل بودند

محدثه تقوائی

کاربر ویژه
ازاده جان یعنی الان شما بعد از هر درمانت وقتی قطع لینک میکنی با بنفش انجام میدی ؟استاد اموزش داده ولی چرا من یادم نیست بابنفش پاکسازی و پاکسازی محیط رو به ما گفته نارنجی تخریب کنندس ولی خاصیت بنفش فرق داره چون من رنگ تار اتری که از درمانگری بهش وصل شده بود رو دیدم نارنجی روشن بود از خورشیدی هردو وصل بودن هنوز درمان تموم نشده بود و کات نزده بود بااین رنگ وصل بودند
سلام راستش تا اونجا که من یادمه استاد موقع تدریس به ما اولش گفتن با بنفش و نارنجی و در تکرار صحبتشون گفتن طلایی و نارنجی. من برداشتم این بود که اون بنفشه یه اشتباه لفظی بود و از یادداشتام خطش زدم 🤔 احتمالا به همین دلیل ایشون بنفش یادشون مونده. حداقل به نظر من 😅

نه عزیزم من برای درمان نگفتم
من بعد از درمان فقط دستم رو سه بار بین خودم و شفاجو می کشم که کات شه.*بدون هیچ‌ رنگی*
اگه طناب ها نریزن پایین، دوباره میکشم.

اون چیزی که نوشتم برای موضوع روابط بود مهین جان که استاد توی جلسه سوم روان درمانی گفتن.
و دقیقا محدثه درست میگه استاد انگار اشتباه لفظی دارن ولی چیزی که هست من اصلا بحث بنفش و کنار می ذارم
استاد گفتن با نارنجی قطع با طلایی وصل
اشتباه لفظی واسه بحث قیچی بود که گفت نارنجی و (بنفش/طلایی)
خب نارنجی میشه قطع
اما وقتی میگن طلایی وصل می کنه پس طلایی نمی تونه رنگ قیچی باشه
پس میشه همون نارنجی و بنفش قطع
من خودم این طوری نتیجه گیری کردم
استفاده کردم جواب هم گرفتم

سلام راستش تا اونجا که من یادمه استاد موقع تدریس به ما اولش گفتن با بنفش و نارنجی و در تکرار صحبتشون گفتن طلایی و نارنجی. من برداشتم این بود که اون بنفشه یه اشتباه لفظی بود و از یادداشتام خطش زدم 🤔 احتمالا به همین دلیل ایشون بنفش یادشون مونده. حداقل به نظر من 😅
اره همینه ولی در انتها برای وصل گفتن باید طلایی بدیم پس نمیشه هم باهاش قطع کنیم هم وصل
این منطق منه😅
پس منظورش همون بنفش بوده برای قطع
مث درمان:
سبز/نارنجی
سبز/بنفش
نارنجی و بنفش تو یه رسته قرار می گیرن🥴

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
نارنجی رو از قاعده ای بگیر کات بزنیدبا کریستال امتحان کن
تصور کن طلایی از تاجت میاد و یک قیچی طلایی باشه کات بزن

تو باید ذهنت رو پاکسازی کنی چون باهربار فکر کردن بهش لینک رو وصل میکنی باید درونت رو درمان کنی ماهیت فکری باعث برقراری لینک میشه
نمیدونستم باید قبل کات رنگ و وارد کتیم قیچی و فقط تصور میکردم ممنون❤💙

مهین جواهری

کاربر ویژه
نمیدونستم باید قبل کات رنگ و وارد کتیم قیچی و فقط تصور میکردم ممنون❤💙
خوبی انجمن اینجاست که از همدیگه یادمیگریم از استاد عزیز بخاطر انجمن سپاس گزارم

مهین جواهری

کاربر ویژه
نارنجی ،دفع کننده،ازبین برنده،تخریب و شکافنده،جداکننده
سبز،تجزیه،پاک کننده،حل کننده،شل کننده
زرد،چسبندگی،سوخت ساز تکثیرکننده و رشد
آبی،متوقف کننده،خنک کننده،لخته کننده،متمرکز محدود کننده،مسکن بی حس کننده،ضدالتهاب
قرمز،تقویت کننده،گرم،منبسط،سازنده،تحریک وفعال کننده
بنفش،خصوصیت همه رنگها رو دارد،اگر با رنگهای دیگر بدهیم تقویت کننده و تشدید کننده دارد مثلا اگر رنگ روشن بدهیم و یا پرنگ بدهیم یا تقویت یا تشدید میکند ان رنگها را مثل مکمل تقویت و تشدید می کند
بخاطر مثلاهمین اگررنگ پرنگ بدهیم نباید بنفش استفاده کنیم چون اثرات منفی دارد
بنفش الکتریکی،خصوصیت همه رنگهارا دارد و از بنفش معمولی قویتر هست،بازسازی کننده ضوعفوتی کننده قوی هست،این انرژی دارای اگاهی هست و درمان سریع بیماریهای شدید خیلی موثر هست مثل تومورها یا سرطانها بنفش الکتریکی تیره اثرمخرب دارد
(از بنفش الکتریکی تیره نباید همزمان باقرمز،زرد،سبزیا نارنحی استفاده کرد چون اثر تخریب کننده دارداگر بیمار حالت پذیرش نداشته باشدانرژی مخرب به خود درمانگربرمیگردد )
طلایی ،همان خاصیت بنفش الکتریکی را دارد ولی اثر پاک کنندگی طلایی کمتراز بنفش الکتریکی ولطیف تر از ان هست
بنفش الکتریکی و طلایی اثرات روانشناختی بسیار قدرتمندی دارند که باید روشن یا تیره استفاده کردن ان راباید متوجه بشویم
طلایی تیره بدهیم مخرب هست و برای کات زدن تارها موثر هست از قیچی طلایی استفاده میکنیم چون مخرب و کات کننده قوی هست لینکها را قطع میکند

مهین جواهری

کاربر ویژه
کلاس حضوری که شرکت کرده بودیم یکی از دوستان درمانگر روی دونفر را هیلینگ انجام داد و دراخرهردو را کات زد ولی یکی را از اجنا و یکی از خورشیدی لینک به خود درمانگر وصل بود و مراحل کات رو انجام میداد ولی لینکها وصل بودند حالا نمیدونم کات زدنشون چطور بود بارنگ بود یا بی رنگ ولی لینکی که به شکم وخورشیدی وصل بود من نارنجی خیلی روشن دیدیم چون از رنگهای مخصوص حساس و غیرحساس استفاده کرده بود ولی دوست عزیزی گفت طلایی روشن مایل به زرد هست چون روشن بین بود انهارو کات زد
پس ما باید در کات زدن باید دقت کنیم حتمن از رنگ مخصوص کات استفاده کنیم

محدثه تقوائی

کاربر ویژه
اره همینه ولی در انتها برای وصل گفتن باید طلایی بدیم پس نمیشه هم باهاش قطع کنیم هم وصل
این منطق منه😅
پس منظورش همون بنفش بوده برای قطع
مث درمان:
سبز/نارنجی
سبز/بنفش
نارنجی و بنفش تو یه رسته قرار می گیرن🥴
منطقی بنظر میاد 😄
منم از اونور چون تو انجمن طلایی و نارنجی خونده بودم اونور قضیه رو چسبیدم 😂

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
نه عزیزم من برای درمان نگفتم
من بعد از درمان فقط دستم رو سه بار بین خودم و شفاجو می کشم که کات شه.*بدون هیچ‌ رنگی*
اگه طناب ها نریزن پایین، دوباره میکشم.

اون چیزی که نوشتم برای موضوع روابط بود مهین جان که استاد توی جلسه سوم روان درمانی گفتن.
و دقیقا محدثه درست میگه استاد انگار اشتباه لفظی دارن ولی چیزی که هست من اصلا بحث بنفش و کنار می ذارم
استاد گفتن با نارنجی قطع با طلایی وصل
اشتباه لفظی واسه بحث قیچی بود که گفت نارنجی و (بنفش/طلایی)
خب نارنجی میشه قطع
اما وقتی میگن طلایی وصل می کنه پس طلایی نمی تونه رنگ قیچی باشه
پس میشه همون نارنجی و بنفش قطع
من خودم این طوری نتیجه گیری کردم
استفاده کردم جواب هم گرفتم

کلاس حضوری که شرکت کرده بودیم یکی از دوستان درمانگر روی دونفر را هیلینگ انجام داد و دراخرهردو را کات زد ولی یکی را از اجنا و یکی از خورشیدی لینک به خود درمانگر وصل بود و مراحل کات رو انجام میداد ولی لینکها وصل بودند حالا نمیدونم کات زدنشون چطور بود بارنگ بود یا بی رنگ ولی لینکی که به شکم وخورشیدی وصل بود من نارنجی خیلی روشن دیدیم چون از رنگهای مخصوص حساس و غیرحساس استفاده کرده بود ولی دوست عزیزی گفت طلایی روشن مایل به زرد هست چون روشن بین بود انهارو کات زد
پس ما باید در کات زدن باید دقت کنیم حتمن از رنگ مخصوص کات استفاده کنیم
برای کات با بیمار تا جلسه بعدیش شما با چه رنگی کات میزنین همون طلایی؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
دوستان دقت کنند که کات کردن و قطع کردن ارتباط انرژیکی در واقع یک اراده هست که شما انجام می‌دهید تا انرژی‌هایی که بین شما و دیگران هست قطع شود
و در کل نیازی به رنگ خاصی ندارد و بدون رنگ هم می‌توانید آنها را قطع کنید و کات کنید فقط باید اراده کنید.
با استفاده از رنگ‌ها قوی‌تر می‌شود به خاطر همین هر چقدر انرژی که شما استفاده می‌کنید تخریبی‌تر باشد به اصطلاح تیزتر هست و آن تار اتری را سریع‌تر و بهتر می‌تواند قطع کند
به همین دلیل هست که شما می‌توانید از انرژی نارنجی برای قطع کردن استفاده کنید
و از اونجایی که انرژی بنفش هم می‌تواند خصوصیت همه انرژی‌ها را داشته باشد در مرحله دوم می‌توانیم از بنفش هم استفاده کنیم
ولی مهمتر از قسمت رنگ راده کردن می‌باشد که باید انجام دهید

hashemi

ناظم انجمن
نارنجی ،دفع کننده،ازبین برنده،تخریب و شکافنده،جداکننده
سبز،تجزیه،پاک کننده،حل کننده،شل کننده
زرد،چسبندگی،سوخت ساز تکثیرکننده و رشد
آبی،متوقف کننده،خنک کننده،لخته کننده،متمرکز محدود کننده،مسکن بی حس کننده،ضدالتهاب
قرمز،تقویت کننده،گرم،منبسط،سازنده،تحریک وفعال کننده
بنفش،خصوصیت همه رنگها رو دارد،اگر با رنگهای دیگر بدهیم تقویت کننده و تشدید کننده دارد مثلا اگر رنگ روشن بدهیم و یا پرنگ بدهیم یا تقویت یا تشدید میکند ان رنگها را مثل مکمل تقویت و تشدید می کند
بخاطر مثلاهمین اگررنگ پرنگ بدهیم نباید بنفش استفاده کنیم چون اثرات منفی دارد
بنفش الکتریکی،خصوصیت همه رنگهارا دارد و از بنفش معمولی قویتر هست،بازسازی کننده ضوعفوتی کننده قوی هست،این انرژی دارای اگاهی هست و درمان سریع بیماریهای شدید خیلی موثر هست مثل تومورها یا سرطانها بنفش الکتریکی تیره اثرمخرب دارد
(از بنفش الکتریکی تیره نباید همزمان باقرمز،زرد،سبزیا نارنحی استفاده کرد چون اثر تخریب کننده دارداگر بیمار حالت پذیرش نداشته باشدانرژی مخرب به خود درمانگربرمیگردد )
طلایی ،همان خاصیت بنفش الکتریکی را دارد ولی اثر پاک کنندگی طلایی کمتراز بنفش الکتریکی ولطیف تر از ان هست
بنفش الکتریکی و طلایی اثرات روانشناختی بسیار قدرتمندی دارند که باید روشن یا تیره استفاده کردن ان راباید متوجه بشویم
طلایی تیره بدهیم مخرب هست و برای کات زدن تارها موثر هست از قیچی طلایی استفاده میکنیم چون مخرب و کات کننده قوی هست لینکها را قطع میکند
بیشتر از اینکه
به دیده‌ها اطمینان کنیم
باید به اصول پرانیک و تدریس استاد اعتماد کنیم.
استاد در طول دوره دهها بار قطع‌کردن لینک بعد از درمان رو نشان و توضیح دادن
روز پایانی دوره پیش افتخار حضور داشتم، چند نفر از دوستان در انجمن همو دیدیم.
یک دوست گفت من درمان انجام دادم و آخر یکی از دوستان گفت قطع لینک کامل صورت نگرفته، از ایشون مراحل درمان‌شون رو پرسیدم و مطمئن شدم قطع لینک انجام شده، چرا که کاملن مطابق اصولی بود که استاد تدریس کرده‌اند.
گاهی
بعضی در پایان پست‌ها
سوالاتی می‌پرسند
که گویا به کاری که می‌کنند و نتیجه نگرفته‌اند، شک کرده‌اند.
و به انحای مختلف در زیر پست‌ها این نوع سوالاتشون تکرار میشه.
و گاهی
پاسخ‌دهنده فکر می‌کنه باید جواب متفاوتی به اون سوال بده...
نه دوستان
این‌طور نباید باشه.
«درمان باید در ذهن درمان‌گر اتفاق بیفتد.»
برای این درمان‌گری ما رو به شناخت خود می‌رسونه.
و آدمی متحول می‌سازه از ما.
ما در این روند به استعدادهای ذاتی خود واقف می‌شیم(استعدادهایی که همه ما داریمش، منظورم اعتماد به‌نفس کاذب نیست!)
و به اقتداری که در وجودمون هست، آگاهتر میشیم.
نقش اراده و باور ما
در درمان تعیین کننده‌ست.
در این راه
باید همدیگر رو به جلو هل بدیم، نه این‌که توی دل همو خالی کنیم یا ناخواسته کاری کنیم که یک نوآموز به اصول یادگیری شک کنه(مخصوصا اگر کسی کمک یا نظری از ما نخواسته باشه)
بعضی نکات بسیار مهم و کلیدی‌ست؛ از کنارش راحت عبور نکنیم.
اصل همان استاد و کتابه
و بقیه‌ش خود ما.🥰

مهین جواهری

کاربر ویژه
دوستان دقت کنند که کات کردن و قطع کردن ارتباط انرژیکی در واقع یک اراده هست که شما انجام می‌دهید تا انرژی‌هایی که بین شما و دیگران هست قطع شود
و در کل نیازی به رنگ خاصی ندارد و بدون رنگ هم می‌توانید آنها را قطع کنید و کات کنید فقط باید اراده کنید.
با استفاده از رنگ‌ها قوی‌تر می‌شود به خاطر همین هر چقدر انرژی که شما استفاده می‌کنید تخریبی‌تر باشد به اصطلاح تیزتر هست و آن تار اتری را سریع‌تر و بهتر می‌تواند قطع کند
و از اونجایی که انرژی بنفش هم می‌تواند خصوصیت همه انرژی‌ها را داشته باشد در مرحله دوم می‌توانیم از بنفش هم استفاده کنیم
درود استاد جلسه حضوری ان خانم که میگفت روشن بین هستم گفت قطع لینک نشده ذهنمو به چالش کشوند چون اقای درمانگر تقریبا تازه کار بودند من تاری که دیدم وصل بود تقریبا رنگشو نارنجی خیلی خیلی روشن دیدم چون نشد زیاد دقت کنم بادستش مثل طناب میکشید و کات زد
من تو درمانام بدون وسواس فکری قضاوت انرژی میدم و کات میزنم همون اراده که گفتید ولی از اون روز به بعد خیلی رو کات زدن حساس شدم قبلا اگر بدون رنگم کات میزدم الان چندین بار کات میزنم رنگ میدم

مهین جواهری

کاربر ویژه
بیشتر از اینکه
به دیده‌ها اطمینان کنیم
باید به اصول پرانیک و تدریس استاد اعتماد کنیم.
استاد در طول دوره دهها بار قطع‌کردن لینک بعد از درمان رو نشان و توضیح دادن
روز پایانی دوره پیش افتخار حضور داشتم، چند نفر از دوستان در انجمن همو دیدیم.
یک دوست گفت من درمان انجام دادم و آخر یکی از دوستان گفت قطع لینک کامل صورت نگرفته، از ایشون مراحل درمان‌شون رو پرسیدم و مطمئن شدم قطع لینک انجام شده، چرا که کاملن مطابق اصولی بود که استاد تدریس کرده‌اند.
گاهی
بعضی در پایان پست‌ها
سوالاتی می‌پرسند
که گویا به کاری که می‌کنند و نتیجه نگرفته‌اند، شک کرده‌اند.
و به انحای مختلف در زیر پست‌ها این نوع سوالاتشون تکرار میشه.
و گاهی
پاسخ‌دهنده فکر می‌کنه باید جواب متفاوتی به اون سوال بده...
نه دوستان
این‌طور نباید باشه.
«درمان باید در ذهن درمان‌گر اتفاق بیفتد.»
برای این درمان‌گری ما رو به شناخت خود می‌رسونه.
و آدمی متحول می‌سازه از ما.
ما در این روند به استعدادهای ذاتی خود واقف می‌شیم(استعدادهایی که همه ما داریمش، منظورم اعتماد به‌نفس کاذب نیست!)
و به اقتداری که در وجودمون هست، آگاهتر میشیم.
نقش اراده و باور ما
در درمان تعیین کننده‌ست.
در این راه
باید همدیگر رو به جلو هل بدیم، نه این‌که توی دل همو خالی کنیم یا ناخواسته کاری کنیم که یک نوآموز به اصول یادگیری شک کنه(مخصوصا اگر کسی کمک یا نظری از ما نخواسته باشه)
بعضی نکات بسیار مهم و کلیدی‌ست؛ از کنارش راحت عبور نکنیم.
اصل همان استاد و کتابه
و بقیه‌ش خود ما.🥰
احسنت خانم هاشمی انروز چنین اتفاقی افتاد که واقعا ذهن منو درگیر کرده چون من لینک رو دیدم وصل بود حالا رنگش شاید اشتباه بود یا نه ولی لینک وصل شده از خورشیدی رو دیدیم ولی مطمنم توهم نبود شاید مراحل کات درس بوده ولی اراده دخیل بوده و این هم بود درمانگر انروز دونفر پشت سرهم درمان کرد و کاملا بیحال شده بود

hashemi

ناظم انجمن
احسنت خانم هاشمی انروز چنین اتفاقی افتاد که واقعا ذهن منو درگیر کرده چون من لینک رو دیدم وصل بود حالا رنگش شاید اشتباه بود یا نه ولی لینک وصل شده از خورشیدی رو دیدیم ولی مطمنم توهم نبود شاید مراحل کات درس بوده ولی اراده دخیل بوده و این هم بود درمانگر انروز دونفر پشت سرهم درمان کرد و کاملا بیحال شده بود
مهین عزیز
بنظر من رعایت اصول کفایت می‌کنه
گاهی این نوع حساسیت‌ها،جریان درمان رو
رازآلود می‌کنه که مقوله خوبی برای داستان و فیلم‌هاست.
من هنر جوهای درمانگری، کم ندیدم که بخاطر چنین برخوردهایی از درمان‌کردن، اجتناب می‌کنند.
روشن‌بین‌هایی رو هم دیدم که کنار فردی می‌نشینند و بدون اجازه از شخص، آنالیزش می‌کنند.
این رفتارها کاملن غیرحرفه‌ای‌ست.

احسنت به وجود شما

مهین جواهری

کاربر ویژه
مهین عزیز
بنظر من رعایت اصول کفایت می‌کنه
گاهی این نوع حساسیت‌ها،جریان درمان رو
رازآلود می‌کنه که مقوله خوبی برای داستان و فیلم‌هاست.
من هنر جوهای درمانگری، کم ندیدم که بخاطر چنین برخوردهایی از درمان‌کردن، اجتناب می‌کنند.
روشن‌بین‌هایی رو هم دیدم که کنار فردی می‌نشینند و بدون اجازه از شخص، آنالیزش می‌کنند.
این رفتارها کاملن غیرحرفه‌ای‌ست.

احسنت به وجود شما
سپاس تلنگری بجای بود چون از اونروز به بعد من که کاتام اکثرا ارادی بود بی رنگ چندین بار رنگ میدادم که حتمن کات بشه
در برکت نور الهی باشید

Dr.Aram

تیم مدیریت
انرژی تحت کنترل فکر ماست و از فکر ما پیروی می‌کند
اگر فکر کنید که با رنگ پاکسازی می‌کنید و با رنگ کات می‌کنید با رنگ انجام می‌شود
و اگر فکر کنید بدون رنگ کات می‌شود بدون رنگ هم می‌توانید انجام دهید.
این درمانگر هست که به رنگ‌ها قدرت می‌دهد
اگر ذهن درمانگر شک باشد باعث می‌شود که انرژی به خوبی کار نکند.
به خودتان اطمینان داشته باشید و در کاری که انجام می‌دهید مطمئن باشید
همان گونه که آبی را می‌نوشید و مطمئن هستید که عضلات گلویتان به خوبی کار می‌کنند و آب به معده‌تان می‌رود.
درمان را انجام بدهید
بقیه کارها را انرژی یا پرانا انجام می‌دهد

مهین جواهری

کاربر ویژه
انرژی تحت کنترل فکر ماست و از فکر ما پیروی می‌کند
اگر فکر کنید که با رنگ پاکسازی می‌کنید و با رنگ کات می‌کنید با رنگ انجام می‌شود
و اگر فکر کنید بدون رنگ کات می‌شود بدون رنگ هم می‌توانید انجام دهید.
این درمانگر هست که به رنگ‌ها قدرت می‌دهد
اگر ذهن درمانگر شک باشد باعث می‌شود که انرژی به خوبی کار نکند.
به خودتان اطمینان داشته باشید و در کاری که انجام می‌دهید مطمئن باشید
همان گونه که آبی را می‌نوشید و مطمئن هستید که عضلات گلویتان به خوبی کار می‌کنند و آب به معده‌تان می‌رود.
درمان را انجام بدهید
بقیه کارها را انرژی یا پرانا انجام می‌دهد
سپاس استاد بزرگوارم💚

خب پس خداروشکر درست انجام می دادم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا