تجربه تکنیک آدمک مغزی

Dr.Aram

تیم مدیریت
احساس‌های ناراحت کننده که در حال از بین رفتن و بیرون رفتن هستند معمولاً ممکن هست خودشان را به این صورت نشان دهند
احساساتی که دارید نشان دهنده این است که زمانی طولانی فشارهای خیلی زیادی بر شما بوده و الان در حال بیرون ریختن است
خودتان فرصت بدهید خودتان را دوست داشته باشید و خودتان را بیشتر تحویل بگیرید

آیدا خلفی

کاربر ویژه
درود بر استاد گرامی. روزگارتون خوش. از یکشنبه گذشته تا کنون به دفعات تمرین رو انجام دادم. بعضی روزها دوبار ، گاهی یک بار و به دلیل اینکه برام سفری پیش اومد یکی دو روز هم اصلا انجام ندادم. در یکی دو مورد بسیار عمیق شدم و تمرکزم خیلی خوب بود و گاهی هم مرتب پرش تمرکز دست می‌داد و در نهایت دوباره با سعی کردن متمرکز میشدم. یک بار هم خوابم برد. اما نکته قابل عرض اینه که اون حالت تمرکز و سبکی و بی وزنی لذت بخش و فوق العاده ای که در کلاس برام پیش اومد دیگه در اون حد برام پیش نیومد. ضمنا تمرین اینکه تحمل کنیم که لحظاتی در حوضچه اکنون شنا کنیم موجب شد در مواجهه با موارد ناراحت کننده ای که برام پیش میاد بتونم با تمرکز بر لحظه حال از نشخوار فکری رها بشم.

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود استاد وقتی بر روی پیشانی میام حالت معذرت میخوام خلط پشت حلق بهم دست میده من مشکل سینوزیت مزمن دارم و ضمنا چند روز هس که مشکل مزاجی پیدا کردم و این هم به خاطر مشکل معده که از قبل داشتم.کم انرژی هستم ولی نسبتا آرومم دیروز دو بار انجام دادم و امروز تا این لحظه سه بار.

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر استاد گرامی. روزگارتون خوش. از یکشنبه گذشته تا کنون به دفعات تمرین رو انجام دادم. بعضی روزها دوبار ، گاهی یک بار و به دلیل اینکه برام سفری پیش اومد یکی دو روز هم اصلا انجام ندادم. در یکی دو مورد بسیار عمیق شدم و تمرکزم خیلی خوب بود و گاهی هم مرتب پرش تمرکز دست می‌داد و در نهایت دوباره با سعی کردن متمرکز میشدم. یک بار هم خوابم برد. اما نکته قابل عرض اینه که اون حالت تمرکز و سبکی و بی وزنی لذت بخش و فوق العاده ای که در کلاس برام پیش اومد دیگه در اون حد برام پیش نیومد. ضمنا تمرین اینکه تحمل کنیم که لحظاتی در حوضچه اکنون شنا کنیم موجب شد در مواجهه با موارد ناراحت کننده ای که برام پیش میاد بتونم با تمرکز بر لحظه حال از نشخوار فکری رها بشم.
نگران نباشید معمولاً یک روز ممکن است عمیق‌تر یک روز ممکن است سبک‌تر باشد
بدنتان اعتماد می‌کند و خلسه‌های خیلی عمیقی را در کلاس یا در خانه خواهید داشت

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود استاد وقتی بر روی پیشانی میام حالت معذرت میخوام خلط پشت حلق بهم دست میده من مشکل سینوزیت مزمن دارم و ضمنا چند روز هس که مشکل مزاجی پیدا کردم و این هم به خاطر مشکل معده که از قبل داشتم.کم انرژی هستم ولی نسبتا آرومم دیروز دو بار انجام دادم و امروز تا این لحظه سه بار.
خیلی خوب راهش را پیدا کردید تمرین را انجام بدهید درست دارید پیش می‌روید

حسین امیدوار

کاربر ویژه
تکنیک خلوت درون:شدیدا بدنم گرم شد به طوریکه عرقم زد و لحظاتی حالت گریه بهم دست داد و لرز کل بدنم گرفت.

Dr.Aram

تیم مدیریت
تکنیک خلوت درون:شدیدا بدنم گرم شد به طوریکه عرقم زد و لحظاتی حالت گریه بهم دست داد و لرز کل بدنم گرفت.
یه تکنیک بسیار قوی هست که در درون ما نفوذ می‌کند و می‌تواند احساسات ما را دستکاری کند
روی حس آرامش او کار کنید تا بتواند آرامش را در شما تزریق کند

حسین امیدوار

کاربر ویژه
تجربه بهترین خاطره من:از حدود زانوهام به شدت گرم شد و در کل بدنم پخش شد و آخرای تکنیک رفتم توی جاده که دور و برش پر از درخت بود

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.امروز خیلی بی حالم و دائم خواب آلود و بدنم بی حس و حتی دردناک. هم تکنیک خلوتگاه درون رو انجام دادم و هم آدمک مغزی الان بهترم

حسین امیدوار

کاربر ویژه
ضمنا امروز متوجه شدم که در حین انجام تکنیک ها احساسات نهفته بیرون میادمثل گریه و ...که فقط باید باهاشون روبرو شم ولی نبایدغرق بشم توشون و فقط دنبال حس آرامش باشم

Dr.Aram

تیم مدیریت
خیلی احساساتی که در طی تمرین برایمان ایجاد می‌شوند اهمیت ندارند
چون مثل خانه تکانی هست یک موقع یه چیز جدیدی را پیدا می‌کنید و خوشحال می‌شوید و یک موقع یک چیز بد را پیدا می‌کنید ناراحت می‌شوید
مهم این است که دارید خانه تکانی می‌کنید و دارید می‌شورید و می‌سابید
ادامه بدید اتفاقات خوب برایتان می‌افتد

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.استاد امروز خیلی بی حال و بی انرژی بودم عصر دو تکنیک بهترین خاطره من و آدمک مغزی را انجام دادم و یک ساعتی بعد پر از انرژی شدم و نشئه الان حتی مرتبا دهنم خشک میشه خیلی لذت بخشه.سپاس از زحمات شما

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود.استاد امروز خیلی بی حال و بی انرژی بودم عصر دو تکنیک بهترین خاطره من و آدمک مغزی را انجام دادم و یک ساعتی بعد پر از انرژی شدم و نشئه الان حتی مرتبا دهنم خشک میشه خیلی لذت بخشه.سپاس از زحمات شما
به خودتون سخت نگیرید بذارید همینجوری خودش کار پیش بره و از انجام تمرینات لذت ببرید
نباید بی‌حال و بی‌انرژی باشید احتمالاً یه مشکل فیزیکی دارید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا