حسین امیدوار
کاربر ویژه
سلام امروز خیلی بی حوصله و عصبیم
(۳بار)
تمرینات را با همین قدرت ادامه بدهید طمئناً راهش را پیدا میکنیدسلام امروز خیلی بی حوصله و عصبیم
(۳بار)
درود استاد عزیز احساس میکنم تو کله ام یه اتفاقاتی داره میوفته.منگی دارمتمرینات را با همین قدرت ادامه بدهید طمئناً راهش را پیدا میکنید
نگران نباشید معمولاً یک روز ممکن است عمیقتر یک روز ممکن است سبکتر باشددرود بر استاد گرامی. روزگارتون خوش. از یکشنبه گذشته تا کنون به دفعات تمرین رو انجام دادم. بعضی روزها دوبار ، گاهی یک بار و به دلیل اینکه برام سفری پیش اومد یکی دو روز هم اصلا انجام ندادم. در یکی دو مورد بسیار عمیق شدم و تمرکزم خیلی خوب بود و گاهی هم مرتب پرش تمرکز دست میداد و در نهایت دوباره با سعی کردن متمرکز میشدم. یک بار هم خوابم برد. اما نکته قابل عرض اینه که اون حالت تمرکز و سبکی و بی وزنی لذت بخش و فوق العاده ای که در کلاس برام پیش اومد دیگه در اون حد برام پیش نیومد. ضمنا تمرین اینکه تحمل کنیم که لحظاتی در حوضچه اکنون شنا کنیم موجب شد در مواجهه با موارد ناراحت کننده ای که برام پیش میاد بتونم با تمرکز بر لحظه حال از نشخوار فکری رها بشم.
خیلی خوب راهش را پیدا کردید تمرین را انجام بدهید درست دارید پیش میرویددرود استاد وقتی بر روی پیشانی میام حالت معذرت میخوام خلط پشت حلق بهم دست میده من مشکل سینوزیت مزمن دارم و ضمنا چند روز هس که مشکل مزاجی پیدا کردم و این هم به خاطر مشکل معده که از قبل داشتم.کم انرژی هستم ولی نسبتا آرومم دیروز دو بار انجام دادم و امروز تا این لحظه سه بار.
یه تکنیک بسیار قوی هست که در درون ما نفوذ میکند و میتواند احساسات ما را دستکاری کندتکنیک خلوت درون:شدیدا بدنم گرم شد به طوریکه عرقم زد و لحظاتی حالت گریه بهم دست داد و لرز کل بدنم گرفت.
به خودتون سخت نگیرید بذارید همینجوری خودش کار پیش بره و از انجام تمرینات لذت ببریددرود.استاد امروز خیلی بی حال و بی انرژی بودم عصر دو تکنیک بهترین خاطره من و آدمک مغزی را انجام دادم و یک ساعتی بعد پر از انرژی شدم و نشئه الان حتی مرتبا دهنم خشک میشه خیلی لذت بخشه.سپاس از زحمات شما