کیاوش محمودی
کاربر ویژه
ممنونمدرود
بهبه! بسیار عالی عمل کردید،تبریک میگم![]()
هنوز خیلی کار دارم توی ریز کاری جزییات ، خیلی ظریف میشه کار کرد نتیجه خیلی خیلی معجزه آسایی گرفت
دیگه سوالات ریز کاری من زیاده دکتر هم میگن ک باید برای سوالاتم کوپن بگیرم
ممنونمدرود
بهبه! بسیار عالی عمل کردید،تبریک میگم![]()
همه ما اول راهیم و حالا حالاها باید تجربه کنیم.ممنونم
هنوز خیلی کار دارم توی ریز کاری جزییات ، خیلی ظریف میشه کار کرد نتیجه خیلی خیلی معجزه آسایی گرفت
دیگه سوالات ریز کاری من زیاده دکتر هم میگن ک باید برای سوالاتم کوپن بگیرم![]()
به به بسیار عالی هستدرود عرض ادب
1- با پاکسازی موضعی ساده اسپاسم عضلانی برطرف کردم عرض 3 دقیقه (درمان از راه نزدیک)
2-تسکین درد استخوانی کتف و کول و قفسه سینه و سوزش قفسه سینه عرض 20 دقیقه (درمان از راه نزدیک)
3- تنظیم فشار خون پایین با بزرگ کردن چاکرا منگ مین عرض 15 دقیقه (درمان از راه نزدیک)
4- فقط با پاکسازی عمومی همراه رنگ سبز ، درد پشت سر و چشم تسکین پیدا کرد عرض 2 دقیقه (درمان از راه نزدیک)
*فقط خود درمانی نتیجه مطلوب نگرفتم درمان معده درد خودم ولی درمان دیگران نتیجه مطلوب گرفتم
با تشکر استاد عزیز و تیم مدیریت محترم
درود و احترام استادِ گرامی
استاد جسارت نباشه، می تونم خواهش کنم یکبار دیگر محل دقیق چاکراهای قاعده ای و میاندوراه را بفرمایید؟
کدام یک دهانه ی رو به پایین دارد، در حالی که وقتی سر پا هستیم به زمین عمود می شود
و بین مقعد و دستگاه تناسلی قرار دارد...؟
درود غزاله عزیزدرود و احترام استادِ گرامی
استاد جسارت نباشه، می تونم خواهش کنم یکبار دیگر محل دقیق چاکراهای قاعده ای و میاندوراه را بفرمایید؟
کدام یک دهانه ی رو به پایین دارد، در حالی که وقتی سر پا هستیم به زمین عمود می شود
و بین مقعد و دستگاه تناسلی قرار دارد...؟
سپاس گزارم از شمادرود غزاله عزیز
لینک بالا جایگاه میاندو راه هست
و چاکرای ریشه هم انتهای دنبالچه هست.
با زاویه ۴۵ درجه
شادزیسپاس گزارم از شما![]()
درود بر سینا عزیزدرمان از راه نزدیک تهوع شدید و تسکین معده در ۵ دقیقه : الف) پاکسازی عمومی با سبز روشن ۳۰ درصد، ب) یک بار پاکسازی موضعی پیشرفته اندام معده با سبز ۳۰ درصد روشن و نارنجی ۳۰ درصد روشن،ج) سپس انرژی ۳۰ درصد آبی روشن به اندام معده ۴ تنفس د) سپس قطع تار های اتری
نتیجه: خواب آلودگی شدید و سبکی معده و سر ، ۱۰۰ درصد درمان تهوع، ۱۰۰ درصد تسکین معده ، خنک شدن معده و در نهایت افت دمای بدن بیمار و احساس سرمای شدید کل بدن
ممنونم استاد جان 🫡درود بر سینا عزیز
به خاطر درمانهای خوبتان تبریک میگویم
![]()
درمان فشار خون پایین با کریستال شارژ شده بدون تقدیس: فوق العاده قدرتمند، فوق العاده نیرو بخش، چنان پرانا قرمز خارج شده از کریستال گرم بود ک من و بیمار در محیط خنک دچار گرما و تعرق شدیم، بیمار سریعا در عرض کسری ثانیه فشارش چنان بالا اومد ک ممکن بود حالش رو بد کنم چون زیاده روی کردم توی انرژی دادن به منگ مین، گرمای زیاد و سرگیجه داشتن از اینکه فشارشون از حد نرمال هم بالاتر رفت
توجه کنید بیمار مسن بودن و هیچ وقت سابقه فشار خون بالا نداشتن همیشه فشار خون پایین بوده
تذکر:دوستان عزیز به عنوان شخصی که تجربه کرده، حتما حتما حتما در انرژی دادن به منگ مین دقت زیادی کنید مخصوصا با کریستال برای افراد مسن و کودکان، من فقط پنج تنفس پرانای قرمز مایل به سفید به بیمار دادم نزدیک حالش بد شده بود، ولی بعد چند دقیقه ایی به شدت پرنشاط شد از پرانای قرمز کریستال و فشار تنظیم شد.
به هر حال دکتر جان ، تک تک ریال هایی که دریافت میکنید هزاران بار حلالتون
دوست عزیز خوشحال شدم از نتیجه تون. در انرژی دادن با کریستال تجسم پرانای قرمز هم لازم هست یا نه؟درمان فشار خون پایین با کریستال شارژ شده بدون تقدیس: فوق العاده قدرتمند، فوق العاده نیرو بخش، چنان پرانا قرمز خارج شده از کریستال گرم بود ک من و بیمار در محیط خنک دچار گرما و تعرق شدیم، بیمار سریعا در عرض کسری ثانیه فشارش چنان بالا اومد ک ممکن بود حالش رو بد کنم چون زیاده روی کردم توی انرژی دادن به منگ مین، گرمای زیاد و سرگیجه داشتن از اینکه فشارشون از حد نرمال هم بالاتر رفت
توجه کنید بیمار مسن بودن و هیچ وقت سابقه فشار خون بالا نداشتن همیشه فشار خون پایین بوده
تذکر:دوستان عزیز به عنوان شخصی که تجربه کرده، حتما حتما حتما در انرژی دادن به منگ مین دقت زیادی کنید مخصوصا با کریستال برای افراد مسن و کودکان، من فقط پنج تنفس پرانای قرمز مایل به سفید به بیمار دادم نزدیک حالش بد شده بود، ولی بعد چند دقیقه ایی به شدت پرنشاط شد از پرانای قرمز کریستال و فشار تنظیم شد.
به هر حال دکتر جان ، تک تک ریال هایی که دریافت میکنید هزاران بار حلالتون![]()
ممنونم، والا من وقتی کریستالم قرمز هست تجسم نمیکنم ولی اگر کریستال سفید باشه باید قرمز ک میخاید رو با توجه به چاکرا قاعده ای استفاده کنید و تجسمش کنیددوست عزیز خوشحال شدم از نتیجه تون. در انرژی دادن با کریستال تجسم پرانای قرمز هم لازم هست یا نه؟