تجربیات روزانه گروه بهمن 1401 و مهر 1402

کیاوش محمودی

کاربر ویژه
درود
به‌به! بسیار عالی عمل کردید،تبریک میگم😍
ممنونم 🙌

هنوز خیلی کار دارم توی ریز کاری جزییات ، خیلی ظریف میشه کار کرد نتیجه خیلی خیلی معجزه آسایی گرفت

دیگه سوالات ریز کاری من زیاده دکتر هم میگن ک باید برای سوالاتم کو‌پن بگیرم 😂

hashemi

ناظم انجمن
ممنونم 🙌

هنوز خیلی کار دارم توی ریز کاری جزییات ، خیلی ظریف میشه کار کرد نتیجه خیلی خیلی معجزه آسایی گرفت

دیگه سوالات ریز کاری من زیاده دکتر هم میگن ک باید برای سوالاتم کو‌پن بگیرم 😂
همه ما اول راهیم و حالا حالاها باید تجربه کنیم.
جواب سوالهایی در ذهنمون می‌مونه که روش کار کرده باشیم، و در عین‌حال متوجه باشیم که کمال‌گرایی‌مون، منفی نباشه و شدت دقت ما رو از هدف اصلی دور کنه.
به دنیای شگفتی‌ها، خوش اومدی🥰🌱🌱🌱💎

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود عرض ادب

1- با پاکسازی موضعی ساده اسپاسم عضلانی برطرف کردم عرض 3 دقیقه (درمان از راه نزدیک)
2-تسکین درد استخوانی کتف و کول و قفسه سینه و سوزش قفسه سینه عرض 20 دقیقه (درمان از راه نزدیک)
3- تنظیم فشار خون پایین با بزرگ کردن چاکرا منگ مین عرض 15 دقیقه (درمان از راه نزدیک)
4- فقط با پاکسازی عمومی همراه رنگ سبز ، درد پشت سر و چشم تسکین پیدا کرد عرض 2 دقیقه (درمان از راه نزدیک)

*فقط خود درمانی نتیجه مطلوب نگرفتم درمان معده درد خودم ولی درمان دیگران نتیجه مطلوب گرفتم

با تشکر استاد عزیز و تیم مدیریت محترم
به به بسیار عالی هست
با کمی تجربه و پشت کار مطمئناً در مورد خودتان هم نتیجه خواهید گرفت
شاید لازم باشد که در مورد خودتان بیشتر تمرین کنید

غزاله کریمی

کاربر ویژه
درود و احترام استادِ گرامی
استاد جسارت نباشه، می تونم خواهش کنم یکبار دیگر محل دقیق چاکراهای قاعده ای و میاندوراه را بفرمایید؟
کدام یک دهانه ی رو به پایین دارد، در حالی که وقتی سر پا هستیم به زمین عمود می شود
و بین مقعد و دستگاه تناسلی قرار دارد...؟

hashemi

ناظم انجمن
استاد جسارت نباشه، می تونم خواهش کنم یکبار دیگر محل دقیق چاکراهای قاعده ای و میاندوراه را بفرمایید؟
کدام یک دهانه ی رو به پایین دارد، در حالی که وقتی سر پا هستیم به زمین عمود می شود

hashemi

ناظم انجمن
درود غزاله عزیز
لینک بالا جایگاه میان‌دو راه هست
و چاکرای ریشه هم انتهای دنبالچه هست.
با زاویه ۴۵ درجه

کیاوش محمودی

کاربر ویژه
درمان از راه نزدیک تهوع شدید و تسکین معده در ۵ دقیقه : الف) پاکسازی عمومی با سبز روشن ۳۰ درصد، ب) یک بار پاکسازی موضعی پیشرفته اندام معده با سبز ۳۰ درصد روشن و نارنجی ۳۰ درصد روشن،ج) سپس انرژی ۳۰ درصد آبی روشن به اندام معده ۴ تنفس د) سپس قطع تار های اتری

نتیجه: خواب آلودگی شدید و سبکی معده و سر ، ۱۰۰ درصد درمان تهوع، ۱۰۰ درصد تسکین معده ، خنک شدن معده و در نهایت افت دمای بدن بیمار و احساس سرمای شدید کل بدن

آخرین ویرایش:

Dr.Aram

تیم مدیریت
درمان از راه نزدیک تهوع شدید و تسکین معده در ۵ دقیقه : الف) پاکسازی عمومی با سبز روشن ۳۰ درصد، ب) یک بار پاکسازی موضعی پیشرفته اندام معده با سبز ۳۰ درصد روشن و نارنجی ۳۰ درصد روشن،ج) سپس انرژی ۳۰ درصد آبی روشن به اندام معده ۴ تنفس د) سپس قطع تار های اتری

نتیجه: خواب آلودگی شدید و سبکی معده و سر ، ۱۰۰ درصد درمان تهوع، ۱۰۰ درصد تسکین معده ، خنک شدن معده و در نهایت افت دمای بدن بیمار و احساس سرمای شدید کل بدن
درود بر سینا عزیز
به خاطر درمان‌های خوبتان تبریک می‌گویم
🌹🌹😍😍

کیاوش محمودی

کاربر ویژه
کاستن ۵۰ درصد سردرد و سنگینی سر در عرض ۱۰ دقیقه از راه نزدیک: پاکسازی عمومی با رنگ سبز، پاکسازی موضعی ناحیه سر با سبز و بنفش، پنج تنفس آبی روشن به ناحیه سر و درمان دستوری به آبی که تسکین بده ، با دو انگشت بنفش روشن به آجنا و دستور تسکین سردرد، در آخر تثبیت با آبی ۵ درصد،کات لینک های اتری

نتیجه: ۵۰ الی ۶۰ درصد سردرد و سنگینی سر بهبود پیدا کرد و خواب آلودگی شدید بیمار

دوپینگ کردن و برطرف کردن خواب آلودگی بیمار تا ۵۰ درصد از راه نزدیک : پاکسازی عمومی با سبز، پاکسازی موضعی پیشرفته منگ مین و قاعده ایی با رنگ سبز و نارنجی خلاف جهت ساعت، ۳ تنفس انرژی قرمز در جهت عقربه های ساعت به منگ مین و قاعده ایی، تثبیت با آبی پنج درصد، کات لینک های اتری

نتیجه:
خواب آلودگی شخص ۸۰ درصد برطرف شد، انرژی و ضعف شخص تا ۵۰ درصد کاسته شد و حس دوپینگی داشت

آپدیت مطلب: قابل ذکر است که شخصی که مورد درمان قرار گرفت در گذر زمان بهتر و بهتر شد و درصد های درمان افزایش یافت

با تشکر از استاد عزیز و علم نابی که در اختیار ما گذاشتن🌹

آخرین ویرایش:

سحرمباشر

کاربر ویژه
سلام استاد بزرگوار
واقعاً نمی‌دونم چطوری از شما تشکر کنم سالهاست به خاطر درد قاعدگی و رفتن پیش بیش از 10دکتر و استفاده از مسکن های قوی زیاد جوری که روزانه ۲بار استفاده میکردم ۳یا ۴روز تا دردم کمتر بشه ولی چندان تاثیر نداشت بعد ۳ساعت دوباره شروع میشد.الان من واقعاً معجزه رو دیدم فقط با پاکسازی .دردم نمی‌دونم چی شد ناپدید شد اصلا خوشحالیم قابل وصف نیست مرسی استاد ازتون

کیاوش محمودی

کاربر ویژه
درود بیکران خدمت دوستان و استاد عزیز

درمان از راه نزدیک فشار خون پایین : شخصی بود فشار خون ایشون روی 9 بود و احساس ضعف جسمانی ، چشم درد و پشت سرش هم درد میکرد، فقط با دو جلسه پروتکل فشار خون پایین (فقط روی فشار خونش کار کردم)، فشار خون ایشون تنظیم شد روی 10/8 تا 12/3، و جالبش اینجاست که ضعف عمومی ایشون تا 50 درصد برطرف شد (کامل برطرف نشد تا 50 درصد ضعف کاهش پیدا کرد)، و جالب تر از همه چشم درد و سردرد پشت سر هم خوب شد !

*به هر حال 4 روز از درمان میگذره و شخص همچنان نتایج خوبی دریافت کرده، اگر از دوباره برگرده درمان رو شروع میکنم.

با تشکر از استاد عزیز و علم نابش

ارادتمند شما

کیاوش محمودی

کاربر ویژه
درمان فشار خون پایین با کریستال شارژ شده بدون تقدیس: فوق العاده قدرتمند، فوق العاده نیرو بخش، چنان پرانا قرمز خارج شده از کریستال گرم بود ک من و بیمار در محیط خنک دچار گرما و تعرق شدیم، بیمار سریعا در عرض کسری ثانیه فشارش چنان بالا اومد ک ممکن بود حالش رو بد کنم چون زیاده روی کردم توی انرژی دادن به منگ مین، گرمای زیاد و سرگیجه داشتن از اینکه فشارشون از حد نرمال هم بالاتر رفت

توجه کنید بیمار مسن بودن و هیچ وقت سابقه فشار خون بالا نداشتن همیشه فشار خون پایین بوده

تذکر:دوستان عزیز به عنوان شخصی که تجربه کرده، حتما حتما حتما در انرژی دادن به منگ مین دقت زیادی کنید مخصوصا با کریستال برای افراد مسن و کودکان، من فقط پنج تنفس پرانای قرمز مایل به سفید به بیمار دادم نزدیک حالش بد شده بود، ولی بعد چند دقیقه ایی به شدت پرنشاط شد از پرانای قرمز کریستال و فشار تنظیم شد.

به هر حال دکتر جان ، تک تک ریال هایی که دریافت میکنید هزاران بار حلالتون 🙏

آخرین ویرایش:

مهدی اسلامی

کاربر ویژه
درمان فشار خون پایین با کریستال شارژ شده بدون تقدیس: فوق العاده قدرتمند، فوق العاده نیرو بخش، چنان پرانا قرمز خارج شده از کریستال گرم بود ک من و بیمار در محیط خنک دچار گرما و تعرق شدیم، بیمار سریعا در عرض کسری ثانیه فشارش چنان بالا اومد ک ممکن بود حالش رو بد کنم چون زیاده روی کردم توی انرژی دادن به منگ مین، گرمای زیاد و سرگیجه داشتن از اینکه فشارشون از حد نرمال هم بالاتر رفت

توجه کنید بیمار مسن بودن و هیچ وقت سابقه فشار خون بالا نداشتن همیشه فشار خون پایین بوده

تذکر:دوستان عزیز به عنوان شخصی که تجربه کرده، حتما حتما حتما در انرژی دادن به منگ مین دقت زیادی کنید مخصوصا با کریستال برای افراد مسن و کودکان، من فقط پنج تنفس پرانای قرمز مایل به سفید به بیمار دادم نزدیک حالش بد شده بود، ولی بعد چند دقیقه ایی به شدت پرنشاط شد از پرانای قرمز کریستال و فشار تنظیم شد.

به هر حال دکتر جان ، تک تک ریال هایی که دریافت میکنید هزاران بار حلالتون

به هر حال دکتر جان ، تک تک ریال هایی که دریافت میکنید هزاران بار حلالتون 🙏
دوست عزیز خوشحال شدم از نتیجه تون. در انرژی دادن با کریستال تجسم پرانای قرمز هم لازم هست یا نه؟

کیاوش محمودی

کاربر ویژه
دوست عزیز خوشحال شدم از نتیجه تون. در انرژی دادن با کریستال تجسم پرانای قرمز هم لازم هست یا نه؟
ممنونم، والا من وقتی کریستالم قرمز هست تجسم نمیکنم ولی اگر کریستال سفید باشه باید قرمز ک میخاید رو با توجه به چاکرا قاعده ای استفاده کنید و تجسمش کنید

کیاوش محمودی

کاربر ویژه
دوپینگ سریع جوان فوق العاده خسته از راه دور: درود عرض ادب، اینم یک چاشنی غذای اصلی در حد ک تجربه بیان کرده باشم در این مورد، جوانی ک مرتب سر کلاس های دانشگاه امتحان از صبح تا عصر خسته میشده و حوصله درس خوندن دیگه نداشته یا میخابیده بعد از اینکه از دانشگاه تعطیل میشده یا به اصطلاح لَش میکرده سریال میدیده و انگیزه درس خوندن نداشته، فقط یک بار پاکسازی عمومی با تورمالین سبز، پاکسازی قاعده ایی و یک تنفس قرمز، پاکسازی منگ مین و یک تنفس قرمز، پاکسازی آجنا و یک تنفس بنفش دستوری برای ترشح کردن دوپامین در سطح بدن

این شخص اولا که حس سبکی گرفت دوما حس رهایی از فکر با اینکه من دروان درمانی نکرده بودم، سوما حس شادی و نشاط و انگیزه درس خوندن. توی ۱۵ دقیقه همش زمان برد

دوستان تجارب دیگه هم دارم ولی شک دارم چون دقیقا نمیدونم که اثر از کار من بوده یا اثر از دارو های شخص، مثال شخصی که سنگ ۱۲۵ میل داشته و توی گوشت گیر کرده بوده من یک باز کار کردم بعد از ده روز سنگ پودر پودر شده بوده و از مجاری اداراری خارج شده بود، قبلن ها دارو مصرف کرده بود ولی اثری ندیده بوده، و سابقه سنگ کلیه داشته ک گهگاهی خودش پودر پودری دفع میشده، حالا من دقیقا نمیدونم این دفع سنگ کلیه بزرگ ۱۲۵ میلیمتر ک درون گوشت گیر کرده بوده کار من بوده یا نه ، چون این شخص طب سوزنی هم بعد از درمان من رفته بود

نکته اینه ک دوستان عزیز درمان هایی ک صدرصد مطمئن هستید کار خودتون هست قرار بدید، توی تجربه های درمان اغراق نکنید دوستان میخونن باید از تجارب شما استفاده کنن اگر اغراق توی تجارب شما باشه خب این خیلی بده به مخاطب بی احترامی شده و گردن شخصی ک اغراق میکنه، من شخصی نیستم ک امر و نهی کنم فقط خاستم یک اطلاع بدم

ارادتمند شما دوستان مخصوصا دکتر جان

کیاوش محمودی

کاربر ویژه
درمان بیحالی و سرگیجه ناشی از سردرد: درود عرض ادب احترام، این مورد خیلی خفیف بود همچین بیماری شاخی نبود ک بیمار رو اذیت کنه ولی خب به هر حال بیمار بیحال بود، اومدم فقط با دو سه دقیقه دعا کردن دستم گذاشتم روی تاج و آجنا شخص بنفش الکتریک دادم ، توی دعام ذکر کردم که نشاط تزریق بشه به بیمار و شفا پیدا کنه

همون لحظه اثرش رو ندید ولی خب طی ده دقیقه بعدش شخص به حالت نرمال در اومد و بی حالی از بین رفت و حدودی پر نشاط شد

مثل انرژی درمانی و کریستال درمانی قوی نبود، کریستال که اصلن ابردرمانگریه بنظرم

ولی درکل متوجه یک موضوع شدم، اگر به درک عمیقی از دعا برای درمانگری برسید(که من هنوز نرسیدم) و خیلی راحت متوسل بشید به انرژی های الهی و فرشتگان درمانگر و قدیسان حتی سریع تر و قوی تر از انرژی درمانی جواب میده ، منتها خیلی انرژی خالص میطلبه خیلی میخاد شخص درمانگر خالص باشه و سطح انرژیش بالا باشه نمیدونم فوق العاده خیرخواه باشه(این نظر من هست البته)

کیاوش محمودی

کاربر ویژه
آزمایش پرانای صورتی روی پوست صورت : یک بار پاکسازی صورت با سبز و بنفش، چند تنفس هم پرانا صورتی به صورت دقیق هر قسمت پوست با دست بدون کریستال در نهایت تثبیت 5 درصد آبی آسمانی

نتیجه : سه چهار ساعت بعد پوست صورت روشن و لطیف شد، حالا نمیدونم درجه بندی های پوست چطوری هست، ولی پوست لطیف شد طی سه چهار ساعت روشن شد شاید تقریبا 20 درصد روشن تر از قبل (دقت کنید یک جلسه بود و این نتایج داشت، ولی کک مک لک صورت از بین نرفت یا چروک پوست، فقط لطافت و روشنایی به پوست میده، شاید چند جلسه تکرار کنید لک های صورت جوش آکنه چروک هم از بین بره نمیدونم)

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا