اسکن تارهای اتری

مهین جواهری

کاربر ویژه
اصن فایده نداره یه پسرس میخام کلا کات شه ولی با قیچی نارنجی هم قیچی میکنم فایده نداره
با طلایی کات کن و این رو بگو ان شخص را در ذهنت تصور کن بهش بگو ببین (بین منو تو قرار دادی داشتیم قرار بود درسی را یاد بگیریم
من درسم را گرفتم و از تو ممنونم و میخواهم قرار دادمون تموم بشه
برات عشق میفرستم و تو را می بخشم
و رها میکنم تو هم من را ببخش و رها کن
دیگر نیازی به ارتباط نداریم

بابنفش پاکسازی کن و با قیچی طلایی کات بزن( طلایی رو از تاج میگیریم)

دفعات تکرارت زیاد باشه مثل یک قرص سروقت با تایم مناسب انجام بده تا اثراتش زیاد باشه

فقط وسواس فکری در مورد کات نداشته باش که انجام نمیشه یا میشه فقط کارتو انجام بده
این به تنهایی کافی نیست باید روی ذهنتم کار کنی تا با فکر کردن بهش انرژی و فرکانس ارسال نکنی چون با فکر کردن بهش بازم تارها رو وصل میکنی

مهین جواهری

کاربر ویژه
من از دوره ریکی یه روش یادم هست وامتحان کردم جواب داده
از فرشته میکائیل درخواست میکنی( و تجسم میکنی همزمان) با قیچی بزرگ طلایی هر چی طناب بین شما و فرد مقابل وصل هست رو کات کنه و جاش رو با نور آبی روشن پر کنه و در آخر هم از فرشته میکائل تشکر میکنی 😊
همین روش در هیلینگ هم هست با طلایی کات میزنی
حتی میتونی با هوپونوپو ترکیب کنی

ولی چیزی هم نگی کات بزنی خیلی خوب جواب میدی

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
با طلایی کات کن و این رو بگو ان شخص را در ذهنت تصور کن بهش بگو ببین (بین منو تو قرار دادی داشتیم قرار بود درسی را یاد بگیریم
من درسم را گرفتم و از تو ممنونم و میخواهم قرار دادمون تموم بشه
برات عشق میفرستم و تو را می بخشم
و رها میکنم تو هم من را ببخش و رها کن
دیگر نیازی به ارتباط نداریم

بابنفش پاکسازی کن و با قیچی طلایی کات بزن( طلایی رو از تاج میگیریم)

دفعات تکرارت زیاد باشه مثل یک قرص سروقت با تایم مناسب انجام بده تا اثراتش زیاد باشه

فقط وسواس فکری در مورد کات نداشته باش که انجام نمیشه یا میشه فقط کارتو انجام بده
این به تنهایی کافی نیست باید روی ذهنتم کار کنی تا با فکر کردن بهش انرژی و فرکانس ارسال نکنی چون با فکر کردن بهش بازم تارها رو وصل میکنی
خانم جواهری جان اگه شخصی لینک زدن به من رو بلد باشه چی اونو چی کار کنم؟

مهین جواهری

کاربر ویژه
سپرش با بنفشه؟
بستگی دارد برای چی و چه موردی بسازی
صفحه۶۵ کتاب دفاع روانی درمورد انواع سپرها گفته ببین کدوم بکارت میاد
و اینکه سپر بنفش سپر معنوی هست سپر قوی هست هروز استفاده کنی کندالینی رو تحریک میکنه

مهین جواهری

کاربر ویژه
خانم جواهری جان من خودم وابستگیم به یک شخص و چجوری از بین ببرم کات کنم طناب ها رو ..و دیگه چی کار میتونم بکنم؟
روی چاکراهات کار کن تو دوره خلق اینده شرکت کردی روی عزت نفست چرا کار نمیکنی دوست خوبم روی ذهنیت خودت کار کن

روی چاکرای خورشیدیت زیاد کار کن احساسات مان دراین چاکرا خیلی اثر میگزاره
لینکات رو باید زیاد کار کنی روی خودت عزیزم با یکی دوبار که نمیشه

مهین جواهری

کاربر ویژه
فقط چشم سوم و پرانا کمی هم ای اف تی
فاطمه جان همه چاکراهات رو با بنفش پاکسازی کن

و از همه مهمتر خودت رو دوست داشته باش طوری که تا حالا کسی را اینگونه دوست نداشتی بخودت عشق بده حز به حز بدنت عشق بده نوازش کن بگو که جقدر عاای هستی بهترینی زیباترینی خودتو نوازش کن و عشق بده

مهین جواهری

کاربر ویژه
فقط چشم سوم و پرانا کمی هم ای اف تی

و از همه مهمتر خودت رو دوست داشته باش طوری که تا حالا کسی را اینگونه دوست نداشتی بخودت عشق بده حز به حز بدنت عشق بده نوازش کن بگو که جقدر عاای هستی بهترینی زیباترینی خودتو نوازش کن و عشق بده

فاطمه توسلی

کاربر ویژه

🥰🥰😍😍💞💞💞

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا