تجربیات روزانه گروه بهمن 1401 و مهر 1402

حسمان

کاربر ویژه

غزاله کریمی

کاربر ویژه
درمان/پراناهای رنگی/؟!
استاد موقع وارد کردن سفید و خارج کردن رنگ و سفید من اصلا نمی تونم تخیلاتمو کنترل کنم! سفید را به خوبی می بینم وارد می کنم و بعد هم دقیقا استوانه ی نورهایی که شما نشانمان دادید را در دستانم تصور می کنم منتها مشکل اینجاست که چند سال هست خیلی رنگ سبز می بینم، رنگ غالب هاله ام هم سبز نیست!چاکرای قلبم هم خیلی عالی نیست! ولی معمولا چشمامو که می بندم سبز می بینم خصوصا دور و برِ بدن خودم. حالا هم که دارم تکنیک ها رو انجام میدم مثلا یهو سفید و کمی سبز که مقدارش کمه ولی پررنگ هست وارد میشه! بعد در کنار استوانه ی سفید و قرمز یکم سبز هم به طور ناموزون می رقصه! کاملا شبیه رقصیدن میاد و می چرخه و کنار استوانه ی رنگ وارد میشه!!! گاهی هم ذهنم رو نمی تونم کنترل کنم مثلا وسط تکنیک به دوره خلق آینده فکر می کنم بعد یهو شبیه تکنیک باران صورتی رنگ سفید همراه با صورتیِ موزون و رقص کنان وارد میشه!
_اینطوری ممکنه به بیمارم آسیب برسونم استاد چه باید بکنم؟

گاهی هم وسط کار به آتش سبز فکر می کنم سبز می بینم. یا مثلا میام دستامو در آتش سبز بتکانم به قرمز فکر می کنم یهو آتشم قرمز میشه! قرمز تیره ی شبیه خون میشه و حالم بد میشه! متاسفانه در ذهن من همه چیز رنگ و گاهی بیشتر از رنگ مثل صدا و احساس و غیره به خودش می گیره، ذهنم دائما در حال تصویر سازیه و این باعث میشه وقتی احساس بد دارم تصاویر آشفته ببینم و نگرانم این موضوع بیمارم را دچار مشکل کنه!

غزاله کریمی

کاربر ویژه
استاد فرموده بودین اگر بیمار در خواب باشه می تونیم روش کار کنیم و خواب هم مثل حالت پذیرش هست، اما اگر در خواب دائما تکان بخوره و در حالت های مختلف قرار بگیره چطور؟
برای مثال من دارم درمان انجام میدم، غلت میخوره و روی شکمش میخوابه یا کج میشه و کج میخوابه...یا اصلا از همون اول کج و کوله خوابش برده

آزاده صفری

کاربر ویژه
سلام استاد گرامی و دوستان
دیروز دخترم با علائم سرماخوردگی بیدار شد ،پروتکل سرما خوردگی مقدماتی با نور سفید (۶ سال دارد) رو دوبار تا شب انجام دادم و امروز صبح هم که خواب بود یک بار دیگه انجام دادم ،صبح بدون گرفتگی بینی و هیچ علائمی بیدار شد ❤️خدایا شکرت

آزاده صفری

کاربر ویژه
استاد انرژی درمانی روی خودمون رو تا چند پروتکل در یک روز می تونیم انجام بدیم ؟
ممنون از پاسخگوییتون

Dr.Aram

تیم مدیریت
درمان/پراناهای رنگی/؟!
استاد موقع وارد کردن سفید و خارج کردن رنگ و سفید من اصلا نمی تونم تخیلاتمو کنترل کنم! سفید را به خوبی می بینم وارد می کنم و بعد هم دقیقا استوانه ی نورهایی که شما نشانمان دادید را در دستانم تصور می کنم منتها مشکل اینجاست که چند سال هست خیلی رنگ سبز می بینم، رنگ غالب هاله ام هم سبز نیست!چاکرای قلبم هم خیلی عالی نیست! ولی معمولا چشمامو که می بندم سبز می بینم خصوصا دور و برِ بدن خودم. حالا هم که دارم تکنیک ها رو انجام میدم مثلا یهو سفید و کمی سبز که مقدارش کمه ولی پررنگ هست وارد میشه! بعد در کنار استوانه ی سفید و قرمز یکم سبز هم به طور ناموزون می رقصه! کاملا شبیه رقصیدن میاد و می چرخه و کنار استوانه ی رنگ وارد میشه!!! گاهی هم ذهنم رو نمی تونم کنترل کنم مثلا وسط تکنیک به دوره خلق آینده فکر می کنم بعد یهو شبیه تکنیک باران صورتی رنگ سفید همراه با صورتیِ موزون و رقص کنان وارد میشه!
_اینطوری ممکنه به بیمارم آسیب برسونم استاد چه باید بکنم؟

گاهی هم وسط کار به آتش سبز فکر می کنم سبز می بینم. یا مثلا میام دستامو در آتش سبز بتکانم به قرمز فکر می کنم یهو آتشم قرمز میشه! قرمز تیره ی شبیه خون میشه و حالم بد میشه! متاسفانه در ذهن من همه چیز رنگ و گاهی بیشتر از رنگ مثل صدا و احساس و غیره به خودش می گیره، ذهنم دائما در حال تصویر سازیه و این باعث میشه وقتی احساس بد دارم تصاویر آشفته ببینم و نگرانم این موضوع بیمارم را دچار مشکل کنه!
ذهنتون را کنترل کنید
نیازی به بستن چشم نیست
رنگ را موقع انرژی دادن در ذهنتون تکرار کنید

Dr.Aram

تیم مدیریت
استاد فرموده بودین اگر بیمار در خواب باشه می تونیم روش کار کنیم و خواب هم مثل حالت پذیرش هست، اما اگر در خواب دائما تکان بخوره و در حالت های مختلف قرار بگیره چطور؟
برای مثال من دارم درمان انجام میدم، غلت میخوره و روی شکمش میخوابه یا کج میشه و کج میخوابه...یا اصلا از همون اول کج و کوله خوابش برده
مشکلی نداره

نغمه نقوی

کاربر ویژه
سلام خدمت استاد عزیز و دوستان محترم
چهارمین تجربه:
سینه های خواهرم درد میکرد و بعد از اینکه در حالت پذیرش قرار گرفت من از طریق از راه دور شروع کردم به تصور خواهرم و ابتدا سینه سمت راست رو جارو و بعد انرژی و تثبیت و همین اعمال رو برای سینه چپ هم انجام دادم و در حین اسکن متوجه شدم سینه سمت چپ انباشتگی بیشتری داره .درمان که تموم شد به خواهرم زنگ زدم و اعلام کرد که خیلی احساس سبکی و راحتی داره و دردش کمتر شده.و اخر شب که تماس گرفتم اعلام کرد که هنوز دردش ۱۰ درصد هست ولی خداروشکر اون ۹۰ درصد رو خوب شده.خدایا شکرت.استاد عزیز از شما هم سپاسگزارم بابت هدیه ارزشمند تعلیم انرژی درمانی

نغمه نقوی

کاربر ویژه
سلام مجدد یک تجربه ای که کسب کردم این بود که در حین جاروی موضعی اندام بیمار گوش سمت راست خودم شروع به خارش کرد و من با اینکه دستمو تکوندم در اتش اما بازم موقعی که دستمو برای خارش گوشم نزدیک کردم گوشم شروع به درد کردن کرد.حدس میزنم که باید از بالای بازو دستمو میتکوندم.

آخرین ویرایش:

نغمه نقوی

کاربر ویژه
سلام استاد عزیز وقتتون بخیر
من در حین جارو کردن شانه و بازوم درد میگیره ایا اشکال نداره حدود یک دقیقه استراحت بدم به دستم در حین جارو کردن؟

شیرین محمودپور

کاربر ویژه
درود استاد همسر من عصب کشی دندون انجام دادن ولی دندون درد زیادی دارن و دیروز جایب بویم که دسترسی به مسکن نداشتیم و من خوشحال که با انرژی درمانی میتونم درد رو اروم کنم و پروتکل دندون درد از کتاب پیشرفته روچند بار براشون انجام دادم ولی هیچ اثری براشون نداشت ،،
علت چی میتونه باشه

غزاله کریمی

کاربر ویژه
تغییر فرم
استاد آیا از طریق دستور به آجنا میشه هوشمندی آفرینش را به کار گرفت و تغییراتی در فرم جسمانی ایجاد کرد؟
یا از طریق تکنیک دعا میشه خیلی ساده و راحت از خداوند درخواست کرد؟
قصد دارم جسمم را کاملا متقارن کنم و البته می خوام این تقارن در دو نیمه ی راست و چپ به بهترین شکل ممکن اتفاق بیافته هم چنین در این میان مشکل ایجاد نشه مثلا کبدم دو تا نشه یا فقط فرم جمجمه تغییر نکنه در حالی که دندان ها و چشم ها کاملا سرجاشون باقی موندن بعد با تغییر فرم جمجمه دندان ها میریزن یا میشکنن یا یک چشم می ترکه یا استخوان دورش بزرگ میشه و چشم میافته بیرون! هزاران دلیل برای اثبات اینکه این آرزوم می تونه محقق بشه دارم منتها بیشتر زمانی محقق میشه که من تمام جزئیاتش رو ببینم و درک کنم و روی تک تکشون کار کنم، اما مشکلم این هست که ترجیح میدم اجازه بدم هوشمندی برام انتخاب کنه! یک انتخاب دوباره همانطور که در گذشته چنین جسمی را برای من انتخاب کرده!
با سپاس و احترام از راهنمایی شما

غزاله کریمی

کاربر ویژه
دستور به آجنا
استاد آیا می تونیم به آجنای دیگران دستوراتی درباره ی تغییر رفتارها، عادت ها، اهداف یا حتی احساساتشون بدیم؟
مثل این ها: تو به من احساس تملک نداشته باش. مرا رها کن.اصلا به من فکر نکن. منو قضاوت نکن. به انگشتان دستم نگاه نکن (یا به هر چیز دیگه). تو شب ها قبل از خواب تلویزیون نگاه نکن. برای خودت یک هدف در نظر بگیر. تو مرا دوست داشته باش و وابسته ی من نباش. تو از من بخواه برایت انرژی درمانی انجام دهم. و جملات دیگه...

غزاله کریمی

کاربر ویژه
دستور به آجنا
استاد از آنجایی که آجنا همزمان چشم سوم هم هست میشه بهش دستور داد راه حل یک مسئله را نشانمان بدهد؟ مثلا بهش بگم بهترین حالت از تقارنِ تصویرِ جسمم را نشانم بده و اجازه بده آن را به وضوح ببینم و درک کنم. اینطوری حداقل آرزومو به وضوح می بینم و مرحله ی اول محقق شدنش انجام میشه!

غزاله کریمی

کاربر ویژه
استاد یک پروتکل در انرژی درمانی پیشرفته هست به نام"التهاب فرج،التهاب مهبل،التهاب گردن رحم" ، در این پروتکل به نظر می رسه هیچ کار تخریبی ای صورت نگرفته! بنابراین برای بهتر نتیجه گرفتن می تونم در کنار انجام پروتکل، صرفا به بافت اضافی که در ناحیه هست انرژی تخریبی بدم؟
با دادن انرژی تخریبی این بافت بدون درد و ناراحتی جذب بدن و سپس دفع میشه؟
در واقع می خواهم مثل جراحی لابیاپلاستی عمل کنم.

حسمان

کاربر ویژه
سلام استاد
دیروز چاکراهای خودم رو اندازه گرفتم و چاکراه خورشیدی جلو بزرگتر از همه و چاکراه قاعده ایم کوچکتر از همه بود و
۱ - چاکراهای دیگم مثل طحال ، قلب جلو و پشت ، ناف و تاج تقریبا هم اندازه
۲ - پیشانی ، خورشیدی ، پشت طحال ، جنسی و گلو بزرگتر
۳ - و آجنا بزرگتر از ردیف دو
۴ - منگ مین بزرگتر از ردیف سه

با پاکسازی روی چاکراه خورشیدی و پاکسازی کم روی قاعده ای و سپس انرژی دادن بهش ( عمل دوپینگ رو انجام ندادم ) این دو چاکراه با چاکراه های ردیف ۲ تقریبا هم اندازه شد

ولی .......
الان بعد از مدیتیشن دو قلب
۱ - چاکراه گلو مثل دیروز هست
۲ - قلب و پیشانی و آجنا از گلو بزرگتر و یه خورده بیشتر از آجنای دیروز هستش
۳ - تاج بزرگتر از ردیف ۱ و ۲ و از منگ مین دیروز نیز بزگتر شده
ممنون از آموزش زیبایتان

آخرین ویرایش:

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام مجدد یک تجربه ای که کسب کردم این بود که در حین جاروی موضعی اندام بیمار گوش سمت راست خودم شروع به خارش کرد و من با اینکه دستمو تکوندم در اتش اما بازم موقعی که دستمو برای خارش گوشم نزدیک کردم گوشم شروع به درد کردن کرد.حدس میزنم که باید از بالای بازو دستمو میتکوندم.
موقع انرژی دادن نباید دستتان را به بدنتان بزنید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا