خیلی عالیه.
درمان کمر درد را به مدت یک ماه هر روز یا یک روز درمیان انجام بدید تا درمان پایدارتر باشه
تشکر استادخیلی عالیه.
درمان کمر درد را به مدت یک ماه هر روز یا یک روز درمیان انجام بدید تا درمان پایدارتر باشه
خیلی عالیه.
تشکر استادخیلی عالیه.
ذهنتون را کنترل کنیددرمان/پراناهای رنگی/؟!
استاد موقع وارد کردن سفید و خارج کردن رنگ و سفید من اصلا نمی تونم تخیلاتمو کنترل کنم! سفید را به خوبی می بینم وارد می کنم و بعد هم دقیقا استوانه ی نورهایی که شما نشانمان دادید را در دستانم تصور می کنم منتها مشکل اینجاست که چند سال هست خیلی رنگ سبز می بینم، رنگ غالب هاله ام هم سبز نیست!چاکرای قلبم هم خیلی عالی نیست! ولی معمولا چشمامو که می بندم سبز می بینم خصوصا دور و برِ بدن خودم. حالا هم که دارم تکنیک ها رو انجام میدم مثلا یهو سفید و کمی سبز که مقدارش کمه ولی پررنگ هست وارد میشه! بعد در کنار استوانه ی سفید و قرمز یکم سبز هم به طور ناموزون می رقصه! کاملا شبیه رقصیدن میاد و می چرخه و کنار استوانه ی رنگ وارد میشه!!! گاهی هم ذهنم رو نمی تونم کنترل کنم مثلا وسط تکنیک به دوره خلق آینده فکر می کنم بعد یهو شبیه تکنیک باران صورتی رنگ سفید همراه با صورتیِ موزون و رقص کنان وارد میشه!
_اینطوری ممکنه به بیمارم آسیب برسونم استاد چه باید بکنم؟
گاهی هم وسط کار به آتش سبز فکر می کنم سبز می بینم. یا مثلا میام دستامو در آتش سبز بتکانم به قرمز فکر می کنم یهو آتشم قرمز میشه! قرمز تیره ی شبیه خون میشه و حالم بد میشه! متاسفانه در ذهن من همه چیز رنگ و گاهی بیشتر از رنگ مثل صدا و احساس و غیره به خودش می گیره، ذهنم دائما در حال تصویر سازیه و این باعث میشه وقتی احساس بد دارم تصاویر آشفته ببینم و نگرانم این موضوع بیمارم را دچار مشکل کنه!
مشکلی ندارهاستاد فرموده بودین اگر بیمار در خواب باشه می تونیم روش کار کنیم و خواب هم مثل حالت پذیرش هست، اما اگر در خواب دائما تکان بخوره و در حالت های مختلف قرار بگیره چطور؟
برای مثال من دارم درمان انجام میدم، غلت میخوره و روی شکمش میخوابه یا کج میشه و کج میخوابه...یا اصلا از همون اول کج و کوله خوابش برده
محدودیتی ندارهاستاد انرژی درمانی روی خودمون رو تا چند پروتکل در یک روز می تونیم انجام بدیم ؟
ممنون از پاسخگوییتون
پس در این حالت درمان جواب میده؟ تضعیف نمیشه؟مشکلی نداره
یک دنیا سپاس از اینکه وقت می زارید استادذهنتون را کنترل کنید
نیازی به بستن چشم نیست
رنگ را موقع انرژی دادن در ذهنتون تکرار کنید
موقع انرژی دادن نباید دستتان را به بدنتان بزنیدسلام مجدد یک تجربه ای که کسب کردم این بود که در حین جاروی موضعی اندام بیمار گوش سمت راست خودم شروع به خارش کرد و من با اینکه دستمو تکوندم در اتش اما بازم موقعی که دستمو برای خارش گوشم نزدیک کردم گوشم شروع به درد کردن کرد.حدس میزنم که باید از بالای بازو دستمو میتکوندم.