Dr.Aram
تیم مدیریت
باید مواظب باشید انرژی زیاد کیست را نترکاند.استاد برای کسی که کیستش خیلی بزرگ شده و نیاز به جراحی داره مشکلی نیست هر روز دوبار کار کنم؟
حالت حاد در کیست ، یا کیست سینه کدام وضعیت محسوب میشه؟
اگر خیلی بزرگ هست بهتر است جراحی کند
باید مواظب باشید انرژی زیاد کیست را نترکاند.استاد برای کسی که کیستش خیلی بزرگ شده و نیاز به جراحی داره مشکلی نیست هر روز دوبار کار کنم؟
حالت حاد در کیست ، یا کیست سینه کدام وضعیت محسوب میشه؟
در مواردی که التهاب هست نارنجی داده نمی شوداز تکنیک پاکسازی اندام های درونی نباید برای بیمارانی که عفونت های روده ای، اسهال یا خونریزی داخلی و زخم روده دارند استفاده کرد؟
منع دیگری ندارد؟
برای آنانی که زخم در سایر قسمت های دستگاه گوارش مثل معده یا مری یا اثناعشر دارند چطور؟
با تشکر از شما استاد نازنین
پروتکل برای تنبلی چشم نداریمتنبلی چشم بچه ۶ ساله
سلام استاد دختر بچه ۶ ساله تنبلی وضعف چشم بسیار زیادی داره طوری که باید روزانه پنج شش ساعت چشم بند ببنده توی پروتکل ها درمان پیر چشمی پیدا نکردم به خصوص که بچه کوچک هست ممنون میشم راهنماییم کنید
استاد اگر کیست خشک باشد چطور؟باید مواظب باشید انرژی زیاد کیست را نترکاند.
اگر خیلی بزرگ هست بهتر است جراحی کند
انشالله که همیشه خوب و عالی باشیدبعد از کلاس دیشب(هفته سوم)، باید جای شلوغی می رفتم، یه جمع دوستانه، سپر هاله رو به مدت ۲۴ ساعت فعال کردم و رفتم،
خدا رو شکر، نه افت انرژی داشتم و نه بعد از مراسم خسته بودم،
اتفاقا بعد اون مراسم، دورهمی خانوادگی داشتیم و خیلی هم خوش گذشت،
سپاس از دکتر آرام عزیز بخاطر این آموزش های سودمند.
غیر از مواردی که گفتیم احتیاط کنید ، محدودیتی نداردسلام استاد خواهرم میگفت که تو پاهاش نوک انگشتان احساس سردی میکنه اول به پاهاش انرژی قرمز ۳۰ درصد دادم بعد به این فکر کردم که نباید خارج از پروتکل به عضوی پرانای رنگی بدم چون رنگ قرمز خاصیت های زیادی داره ممکنه اثر دیگه ای رو خواهرم بذاره بعد سریعا رنگی که داده بودم رو پاکسازی کردم و بعد این به ذهنم اومد که این میتونه از اضطراب و استرس یا مشکلات روانی دیگه ای باشه.
استاد این کار من درست بوده یا نه؟
خارج پروتکل چقدر اجازه داریم پیش بریم؟
تو موارد ساده ولی گنگ مثل وضعیت خواهرم که دیگه پروتکل نداریم براش و باید به تشخیص خودمون پرانای رنگی بدیم نسبت به چه چیز حساس باشیم که مشکلی پیش نیاد؟
بهبه حمید عزیز عالی عمل کردیسلام خدمت استاد و همه دوستان عزیز
تجربه درمان سردرد:
رو دو تا بیمار پروتکل های سردرد رو انجام دادم بعد از درمان گفتن خییییلی سرم سبک شد و احساس خیلی خوبی دارم و یکی شون میگفت که فکر منفی میومد تو سرم همچین که دستتو میتکوندی اون فکر از سرم میرفت بیرون، و بعد از درمان سردرد کاملا رفع شده بود
گفتم تجربم رو به شتراک بذارم
ممنون![]()