تجربیات روزانه گروه بهمن 1401 و مهر 1402

حمید قاسمی

کاربر ویژه
سلام وقت بخیر استاد عزیز🌹🖐

امشب رو گرفتگی صدا کار کردم در اثر سرما خوردگی چن بار پاکسازی کردم و انرژی دادم درصد بالایی از گرفتگی صدا رفع شد، قراره که مجدد فردا کار کنم که ان شاءالله بهبودی کامل حاصل بشه

حسمان

کاربر ویژه
سلام استاد
جمعه همین طوری داشتم اسکن کامل روی خواهرزاده انجام می‌دادم و بدون اینکه چیزی بهم بگه در ناحیه صورت دستم به عقب کشیده شد و متوجه شدم که در ناحیه لپ خواهرزاده مشکلی هست . که خود خواهرزاده گفت دندانش درد میکنه .
تا به حال اینجوری دستم به عقب رانده نشده بود
واقعا جذاب بود برام
تشکر از آموزشتون استاد

نیلوفر محمدی

کاربر ویژه
استاد کند بودن سرعت چرخش انرژی چاکراها مثلا قاعده یا خاجی ..علت چی هست؟
چه جوری میشه سرعت چرخش انرژی رو متعادل کرد؟

admin

تیم مدیریت
عضو کادر مدیریت
استاد اگر درحالی که از سالم یا بیمار بودن بخشی از بدن خبر نداریم ، بهش دستور سلامتی بدیم مشکلی پیش میاد؟
و به جز اینکه بگیم( سالم شو ، کاملا سالم شو یا به آجنا بگیم تمام مشکلاتِ فلان عضو یا ناحیه را از بین ببر) میتونیم صرفا در دستور بگیم( سلامتی) ؟
مشکلی نداره

admin

تیم مدیریت
عضو کادر مدیریت
اگر به آجنا دستور بدم محافظتش کن، از جسم و جانش محافظت کن، میتونه انجامش بده؟
و همینو اگر بخوام به آجنای خودم بگم، در حالی که خودمو روبروی خودم تجسم می کنم و دستور میدم، بگم محافظتش کن یا محافظتم کن؟
فرقی نمی کنه

علیرضا عباسی

کاربر ویژه
سلام استاد
جمعه همین طوری داشتم اسکن کامل روی خواهرزاده انجام می‌دادم و بدون اینکه چیزی بهم بگه در ناحیه صورت دستم به عقب کشیده شد و متوجه شدم که در ناحیه لپ خواهرزاده مشکلی هست . که خود خواهرزاده گفت دندانش درد میکنه .
تا به حال اینجوری دستم به عقب رانده نشده بود
واقعا جذاب بود برام
تشکر از آموزشتون استاد
چطوری اسکنتون رو تقوت کردید ؟ من هر چی تمرین میکنم اسکنم خوب نمیشه

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
سلام استاد من احساس میکنم ورم چشمم خیلی داره کم میشه مدام چشمم یه چیزایی توش حرکت میکنه بعد ورمم کوچیکتر از قبل میشه خیلییییی خوشحالم خدا کنه زود تموم شه همش، دو سال عذاب کشیدم اصلا باورم نمیشه 😳😳

سلام‌ من آلرژی فصلی دارم ودائم آبریزش بینی وخارش چشم و گوش وگلو دارم وعطسه های شدید وپشت هم دارم ، دقیقا باید رو چه جای کار کنم ؟ وبا چه رنگی ؟

آخرین ویرایش:
خداقوت ، مادرم ، مچ پاش درد میکنه وپوکی استخوان داره ، از چه پروتکلی باید استفاده کنم ؟بارنگ سبز پاکسازی عمومی و پاکسازی موضعی رو انجام دادم و (برای مچ پاشون بارنگ سبز ونارنجی هم انرژی دادم ) ،آیا درست انجام دادم ؟؟

ساره اسفندیاری

کاربر ویژه
درمان در زمان
سلام استاد دخترم سرماخوردگی داره وقتی درمان میگنم بعد از شش ساعت همه ی علائم برمیگرده میتونم الان که دارم روش کار میکنم درمان رو دوبار انجام بدم یکبار برای الان یکبارش به نیت زمانی که در مدرسه هست و در حالت پذیرش نیست؟یا فقط در روان درمانی میشه اینکار رو کرد

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد من احساس میکنم ورم چشمم خیلی داره کم میشه مدام چشمم یه چیزایی توش حرکت میکنه بعد ورمم کوچیکتر از قبل میشه خیلییییی خوشحالم خدا کنه زود تموم شه همش، دو سال عذاب کشیدم اصلا باورم نمیشه 😳😳
درمان را مداوم و با آرامش انجام دهید زیاده روی نکنید که انباشتگی ایجاد شود

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام‌ من آلرژی فصلی دارم ودائم آبریزش بینی وخارش چشم و گوش وگلو دارم وعطسه های شدید وپشت هم دارم ، دقیقا باید رو چه جای کار کنم ؟ وبا چه رنگی ؟
پروتکل حساسیت های فصلی یا رنیت یا سرماخوردگی را انجام دهید

Dr.Aram

تیم مدیریت
خداقوت ، مادرم ، مچ پاش درد میکنه وپوکی استخوان داره ، از چه پروتکلی باید استفاده کنم ؟بارنگ سبز پاکسازی عمومی و پاکسازی موضعی رو انجام دادم و (برای مچ پاشون بارنگ سبز ونارنجی هم انرژی دادم ) ،آیا درست انجام دادم ؟؟
پروتکل زانو را بر روی مچ پا انجام دهید
برای پوکی استخوان درمان آرتروز اسکورولز را انجام دهید

Dr.Aram

تیم مدیریت
درمان در زمان
سلام استاد دخترم سرماخوردگی داره وقتی درمان میگنم بعد از شش ساعت همه ی علائم برمیگرده میتونم الان که دارم روش کار میکنم درمان رو دوبار انجام بدم یکبار برای الان یکبارش به نیت زمانی که در مدرسه هست و در حالت پذیرش نیست؟یا فقط در روان درمانی میشه اینکار رو کرد
درمان در سرماخوردگی ۴ تا ۶ ساعت هست به همین دلیل هست که باید روزهای اول سه تا چهار بار بر روی او کار شود و بعد از اینکه بهبود نسبی پیدا کرد درمان را هر روز به مدت یک هفته انجام دهید هیچ گونه از عوارض از بیماری در او‌ نماند

ساره اسفندیاری

کاربر ویژه
درمان در سرماخوردگی ۴ تا ۶ ساعت هست به همین دلیل هست که باید روزهای اول سه تا چهار بار بر روی او کار شود و بعد از اینکه بهبود نسبی پیدا کرد درمان را هر روز به مدت یک هفته انجام دهید هیچ گونه از عوارض از بیماری در او‌ نماند
اینکه فرمودید میتونیم درمان رو در بُعد زمانیه دیگه انجام بدیم چجوریه مثلا من میتونم ۶ صبح برای آینده یعنی ساعت یازده که توی مدرسه هست و بهش دسترسی ندارم انجام بدم

غزاله کریمی

کاربر ویژه
توده ۲×۲ پشت غده هیپوفیز وجود داره و طبق تشخیص پزشک همین توده باعث ایجاد مشکل کم کاری تیروئید شده
استاد برای از بین بردن توده چه کاری میتونم انجام بدم؟
جای خطرناکی هم هست متاسفانه اگر بخوام انرژی تخریبی بدم!!🥺

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا