شنیدن صدای کبوتر🕊️

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
سلام و درود خدمت استاد عزیزم و همه دوستان و بزرگواران...🙏 من هر روز لبه تراس خونه، برای کبوترها دونه میریزم... اون ها میان میشینن، دونه میخورن، بازی میکنن، گاهی استراحت میکنند و بعد میرن... اما امروز اتفاق عجیبی افتاد... یکی از کبوترها مدام میرفت و میومد و دونه بیشتری میخواست و هر بار براش دونه میریختم، باز میرفت و میومد. وقتی اومد بهش گفتم امروز چی شده عزیزم؟ چرا سیر نمیشی؟ یکدفعه یه نور سفید مدور سمت قلب پرنده، مثل فلش، در عرض چند ثانیه روشن و خاموش شد و بعد یک صدای زنانه زیبا از سمت گوش راستم وارد قلبم شد و گفت من یک مادرم... دو تا بچه دارم... دقیقا همین کلمات رو شنیدم...🥹 همیشه الهامات قلبی و بصری من خیلی قوی بودند و برعکس شنیداری من خیلی خیلی ضعیف... و این اولین باری بود که صدا رو شنیدم... خیلی تجربه شیرینی بود... خیییلللی...🕊️🩵🌈استاد من تمرینات تلقین ها رو هر روز گوش میدم، آیا امکان داره به خاطر انجام تمرینات، شنوایی من قوی تر شده باشه؟

وقتی که شما تمرین زیاد انجام بدی روی خودت کار کنی فرکانست بالا بره تجربیاتی برات پیش میاد که اصلا قابل درک نیست برای افراد عادی که اطلاعی ندارن . تا فردی تجربه نکنه متوجه نمیشه .
من که گفتم راه روشنی در پیش داری 😇🫠✨️✨️
حالا با تمام کائنات ارتباط برقرار میکنی از حیوانات تا پرندگان حتی با گیاهان ارتباط می گیری صحبت میکنن ارتعاش میفرستن تجربیات شیرینی خواهی داشت با کهکشانها ماه ارتباط میگیری 🌟🌟🌟🌟

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
سمیه جان چقدر تجربیات قشنگ و زیبایی داری 😍🥹الهاماتت خیلی قوی هست من الهامات بصری دارم ولی شنیداری فوق العاده زیاد که خیلی هم لذت بخشه عذر خواهی میکنم زود تر از استاد نظرم و میگم 🙏🙏
درود مژگان عزیزم...🙏 ممنونم قشنگم...🥹🙏🩵 چقدر خوشحالم میبینم شما هم الهامات بصری و شنیداریت عالی عزیزدلم...🥰🩷 پس شما العان احساس من رو به خوبی درک میکنی..‌. مژگان جون نمیدونی چه صدای زیبایی داشت... اصلا این صدا مال زمین نبود...من تا حالا همچنین صدایی نشنیده بودم...مژگان جون، دوست قشنگم، اگه من توی تجربیات یا سوالاتم، نام استاد رو میبرم، چون در کنار نظرات شما و دوستان، نظر استاد برام بسیار مهمه... دورت بگردم که به من محبت داری و همیشه نظرت رو با تمام قلبت بهم میگی... چه زودتر یا چه دیرتر از پاسخ استاد عزیزم، من همیشه با عشق از نظرات ات استقبال میکنم...🕊️💚🌈 نور و عشق بر تو باد مهربانو...💝🌼🌹

درود مژگان عزیزم...🙏 ممنونم قشنگم...🥹🙏🩵 چقدر خوشحالم میبینم شما هم الهامات بصری و شنیداریت عالی عزیزدلم...🥰🩷 پس شما العان احساس من رو به خوبی درک میکنی..‌. مژگان جون نمیدونی چه صدای زیبایی داشت... اصلا این صدا مال زمین نبود...من تا حالا همچنین صدایی نشنیده بودم...مژگان جون، دوست قشنگم، اگه من توی تجربیات یا سوالاتم، نام استاد رو میبرم، چون در کنار نظرات شما و دوستان، نظر استاد برام بسیار مهمه... دورت بگردم که به من محبت داری و همیشه نظرت رو با تمام قلبت بهم میگی... چه زودتر یا چه دیرتر از پاسخ استاد عزیزم، من همیشه با عشق از نظرات ات استقبال میکنم...🕊️💚🌈 نور و عشق بر تو باد مهربانو...💝🌼🌹
🩷🩷🩷🩷🩷

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
وقتی که شما تمرین زیاد انجام بدی روی خودت کار کنی فرکانست بالا بره تجربیاتی برات پیش میاد که اصلا قابل درک نیست برای افراد عادی که اطلاعی ندارن . تا فردی تجربه نکنه متوجه نمیشه .
من که گفتم راه روشنی در پیش داری 😇🫠✨️✨️
حالا با تمام کائنات ارتباط برقرار میکنی از حیوانات تا پرندگان حتی با گیاهان ارتباط می گیری صحبت میکنن ارتعاش میفرستن تجربیات شیرینی خواهی داشت با کهکشانها ماه ارتباط میگیری 🌟🌟🌟🌟
خوب پس دلیلش تمرین کرده!!! عزیزدلم من اصلا هیچ یک از تجربیاتم رو با هیچکس درمیون نمیگذارم و فقط در انجمن به اشتراک میگذارم... مگه اینکه خواب فردی رو ببینم که از دنیا رفته و برای بازماندگانش پیغامی داره و من موظفم که پیام رو برسونم در غیر اینصورت به قول شما، درک کردن بعضی از مسائل برای برخی از افراد سخته... چون متاسفانه فکر میکنن دیوانه شدم یا میخوام خودم رو قدیسه یا یک فرد بسیار معنوی جلوه بدم...🤭 سپاسگذارم که به من لطف داری عزیزم🙏🙏🙏 و امیدوارم به قول شما ارتباطات بهتر و تجربیات شیرینتری داشته باشم و با شما عزیزانم به اشتراک بگذارم...🤲💝🌈

مهین جواهری

کاربر ویژه
خوب پس دلیلش تمرین کرده!!! عزیزدلم من اصلا هیچ یک از تجربیاتم رو با هیچکس درمیون نمیگذارم و فقط در انجمن به اشتراک میگذارم... مگه اینکه خواب فردی رو ببینم که از دنیا رفته و برای بازماندگانش پیغامی داره و من موظفم که پیام رو برسونم در غیر اینصورت به قول شما، درک کردن بعضی از مسائل برای برخی از افراد سخته... چون متاسفانه فکر میکنن دیوانه شدم یا میخوام خودم رو قدیسه یا یک فرد بسیار معنوی جلوه بدم...🤭 سپاسگذارم که به من لطف داری عزیزم🙏🙏🙏 و امیدوارم به قول شما ارتباطات بهتر و تجربیات شیرینتری داشته باشم و با شما عزیزانم به اشتراک بگذارم...🤲💝🌈
درود بر سمیه عزیز،سعی کن اینجور موارد رو درخفا نگه داری زیاد به اشتراک نذاری اثراتش کمرنگ میشه هرکسی یک انرژی باوری داره بجای شِیر کردن این لحضات رو روحانیت خودت رو تقویت کنی

کاملا درسته سمیه جان پیامهارو باید به بازماندگان برسونی و تجربیاتت رو برای فردی که درکت میکنه بازگو کن در صورتی که شاید سوالی داشته باشی من تجربیاتم و بازگو میکنم موردی پیش نمیاد به جز موارد خاصی که برای خودمه عنوان نمیکنم .
موفق باشی عزیزم 🌹🌹🌹🌹

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
کاملا درسته سمیه جان پیامهارو باید به بازماندگان برسونی و تجربیاتت رو برای فردی که درکت میکنه بازگو کن در صورتی که شاید سوالی داشته باشی من تجربیاتم و بازگو میکنم موردی پیش نمیاد به جز موارد خاصی که برای خودمه عنوان نمیکنم .
موفق باشی عزیزم 🌹🌹🌹🌹
بسیار عالی...👍 سپاسگذارم مژگان جون...🙏 شما هم موفق باشید و در پناه عشق الهی...🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا