آزاده جهانگیری
powerful healer
با رنگ طلایی بسازید و حتماً با آبی تثبیت کنید.بسیار سپاسگزارم از پاسخ تون ، ببخشید چاکرای محیط را با چه رنگی درست کنم ؟ و آیا از فاصله دور ایجاد چاکرای محیط امکان پذیر است ؟ با تشکر فراوان![]()
![]()
بله
با رنگ طلایی بسازید و حتماً با آبی تثبیت کنید.بسیار سپاسگزارم از پاسخ تون ، ببخشید چاکرای محیط را با چه رنگی درست کنم ؟ و آیا از فاصله دور ایجاد چاکرای محیط امکان پذیر است ؟ با تشکر فراوان![]()
![]()
برای من برعکس جواب داد. موندن مهموناسلام کل کف پارو
سلام۸- مهمان ناخوانده:
اگر از آمدن کسی ناراحت بودید و به هر دلیلی نخواستید شخص مورد نظر نزد شما بیاد باز هم از تکنیک کف پا استفاده می کنید و با بستن کف پا با هاله آبی از اومدنش جلوگیری می کنید.
برای مورد ۷ و ۸ مثال های زیادی دارم که خارج از حوصله میشه فقط نکته مهمش رو میگم:
دقت داشته باشید که حتما بعدش کف پاهاشون رو پاکسازی کنید.
درود بر شماسلام
چقدر جااب بود تجربیات جنابعالی
یک سوال
هنگامی که آبی میدیم ، بعد اگر تایم براش مشخص کنیم ، آیا نیاز به پاکسازی پایان نیازه؟؟
چون ممکنه یاد فرد بره که پاکسازی کن
سلامدرود
درود بر شما
به نظرم مثل کریستال ها لازمه که پاکسازی شه بعد از تمام شدن تایم.
زمان دادن فقط باعث متوقف شدن دستور میشه.
ولی خب وقتی تایم بدیم انگار مطمئن تره که به قول شما حداقل اگر یادمون رفت این باشه که دستور غیر فعال شه
درودبر آزاده عزیز،۸- مهمان ناخوانده:
اگر از آمدن کسی ناراحت بودید و به هر دلیلی نخواستید شخص مورد نظر نزد شما بیاد باز هم از تکنیک کف پا استفاده می کنید و با بستن کف پا با هاله آبی از اومدنش جلوگیری می کنید.
برای مورد ۷ و ۸ مثال های زیادی دارم که خارج از حوصله میشه فقط نکته مهمش رو میگم:
درود بر شما جناب شیرزادی گرامیدرودبر آزاده عزیز،
آیا باید چاکراهای کف پاها را باسبزونارنجی پاکسازی کنیم وبعدش آبی بدیم وتثبیت ؟
یااینکه بدون پاکسازی ، و فقط کف پاها رو آبی بدیم وبعدش تثبیت ؟ شماکدومو انجام میدین؟ باتشکر ازدوست خوبم![]()
درود برشمادر این رشته پست براتون همونطور که قول داده بودم تعدادی از تجربه هام با ساخت هاله نیرومند آبی می نویسم…
بر عکس پرانای نارنجی که حرکت زیگزاگ و بُرنده همراه با شتاب دارد.
پرانای آبی ذرات سرگردانی دارد که حوصله جابه جایی ندارن و همیشه سر جای خود می مانند.
این به این معنی نیست که حرکت نمی کنند، در واقع حرکت آن ها بسیار آهسته و دورانی شکل می باشد و باز سر جای خود می رسند، به همین خاطر می توان گفت که گویی حرکت آن ها ثابت است.
شاید کمی شبهه با پرانای طلایی ایجاد شود اما درست است که پرانای طلایی نیز همین قدر آرام به حرکت خود ادامه می دهد اما آن ها بین یکدیگر جا به جا می شوند.
در حالی که در پرانای آبی تا ذره ای به ذره ی دیگر می خورد بر میگردد سر جای خودش.. انگار توپولی و ارتجاعی باشند درست مثل حبابی که می توان با آن بازی کرد.
ضمن این که پرانای آبی حرکت بالا به پایین هم دارد اما طلایی فقط به صورتحرکت می کند.
قدرت پرانای آبی هم به همین خاطر است چون مثل پرانای سبز منتظر پرانای دیگری نیست و بی قراری نمی کند یا مثل پرانای بنفش که به قدری سرعت دارد و صبر ندارد که دستور در وسط مسیر راهی که بنفش رفته را گم می کندپس دستور ندادن یا یک بار دستور به پرانای آبی می تواند کافی باشد.
بله پرانای آبی قصد رفتن ندارد و مدام به یکدیگر اصابت می کنند و همین باعث می شود ساعت ها یک جا بمانند تا در نهایت آلودگی محیط آن ها را از بین ببرد.
از این رو من لقب توپولی های سرگردان را به آن های می دهم.
گیج و بی هدف و مهم تر از همه بی حوصله بودن این پرانا باعث می شود تمام کارهایی که از نظر ما به توقف نیاز دارند با این پرانا گره گشایی شود.
سلام ببخشید کف پاش رو که با هاله ابی بستید بعد با چه رنگی و چگونه پاکسازی کردید ممنون۳- توقف سنتور:
دختر همسایه طبقه بالای ما همیشه ۱۱ شب به بعد سنتور می زنه و من بارها تذکر داده بودم و یک بار هم گفتم اگر نمی تونید ساعت رو عوض کنید جای سنتور و عوض کنید، انجام میشد ولی بعد از مدتی دوباره به تنظیمات کارخانه بر می گشتن… یک شب که شروع کرد به زدن مترونوم هم گذاشته بود و پاشو به زمین می کوبید من و خیلی عصبی کرد و منم کف پاهاشو با هاله آبی بستم و در لحظه متوقف شد.
فردای اون روز کف پاهاشو پاکسازی کردم اما دیگه هم کار شو تکرار نکرد و خیلی برام عجیب بود !!!!
۳- توقف سنتور:
دختر همسایه طبقه بالای ما همیشه ۱۱ شب به بعد سنتور می زنه و من بارها تذکر داده بودم و یک بار هم گفتم اگر نمی تونید ساعت رو عوض کنید جای سنتور و عوض کنید، انجام میشد ولی بعد از مدتی دوباره به تنظیمات کارخانه بر می گشتن… یک شب که شروع کرد به زدن مترونوم هم گذاشته بود و پاشو به زمین می کوبید من و خیلی عصبی کرد و منم کف پاهاشو با هاله آبی بستم و در لحظه متوقف شد.
فردای اون روز کف پاهاشو پاکسازی کردم اما دیگه هم کار شو تکرار نکرد و خیلی برام عجیب بود !!!!
۳- توقف سنتور:
ممنونم از انرژی خوب شمادرود برشما
درود برشمابه معنای واقعی دستان معجزه گر
لذت بردم از تجربیات تون وتوانایی هاتون
موفق باشید
![]()
درود بر شماسلام ببخشید کف پاش رو که با هاله ابی بستید بعد با چه رنگی و چگونه پاکسازی کردید ممنون![]()
به کف پای مهمون آبی سی درصد بدم میرن؟۸- مهمان ناخوانده:
امتحان کنید چون من تصور می کنم درصد اعلام نمی کنم.به کف پای مهمون آبی سی درصد بدم میرن؟
باتشکر استاد گرامیما اینجا به شما نمیگوییم که چگونه پای او را ببندید ما فقط اینجا به شما تکنیک میگوییم البته این کار باید با میل او انجام شود
سپاسگزارم که باحوصله پاسخگو هستیدبا انجام دادن تکنیکهای روانی به او کمک کنید تا مشکلات ذهنی و روانی رو برطرف شود
از جلسات مشاوره برای او استفاده کنید
اثر انرژیها و طنابهای انرژی میتواند با طلایی باشد و هر منظوری که دارید به دنبال دادن انرژی طلایی به زانو یا هر قسمت بدن در ذهنتان تجسم کنید