معجزات هاله آبی🩵

بسیار سپاسگزارم از پاسخ تون ، ببخشید چاکرای محیط را با چه رنگی درست کنم ؟ و آیا از فاصله دور ایجاد چاکرای محیط امکان پذیر است ؟ با تشکر فراوان 🙏 🌺
با رنگ طلایی بسازید و حتماً با آبی تثبیت کنید.
بله

خلیل شهریاری

کاربر ویژه
۸- مهمان ناخوانده:
اگر از آمدن کسی ناراحت بودید و به هر دلیلی نخواستید شخص مورد نظر نزد شما بیاد باز هم از تکنیک کف پا استفاده می کنید و با بستن کف پا با هاله آبی از اومدنش‌ جلوگیری می کنید.

برای مورد ۷ و ۸ مثال های‌ زیادی دارم که خارج از حوصله میشه فقط نکته مهمش رو میگم:
🔴 دقت داشته باشید که حتما بعدش کف پاهاشون رو پاکسازی کنید.
سلام
چقدر جااب بود تجربیات جنابعالی
یک سوال
هنگامی که آبی میدیم ، بعد اگر تایم براش مشخص کنیم ، آیا نیاز به پاکسازی پایان نیازه؟؟
چون ممکنه یاد فرد بره که پاکسازی کنه

درود
سلام
چقدر جااب بود تجربیات جنابعالی
یک سوال
هنگامی که آبی میدیم ، بعد اگر تایم براش مشخص کنیم ، آیا نیاز به پاکسازی پایان نیازه؟؟
چون ممکنه یاد فرد بره که پاکسازی کن
درود بر شما
به نظرم مثل کریستال ها لازمه که پاکسازی شه بعد از تمام شدن تایم.
زمان دادن فقط باعث متوقف شدن دستور میشه.
ولی خب وقتی تایم بدیم انگار مطمئن تره که به قول شما حداقل اگر یادمون رفت این باشه که دستور غیر فعال شه

خلیل شهریاری

کاربر ویژه
درود

درود بر شما
به نظرم مثل کریستال ها لازمه که پاکسازی شه بعد از تمام شدن تایم.
زمان دادن فقط باعث متوقف شدن دستور میشه.
ولی خب وقتی تایم بدیم انگار مطمئن تره که به قول شما حداقل اگر یادمون رفت این باشه که دستور غیر فعال شه
سلام
کریستالها که قائدتا پس از کار برای هر فردی باید پاکسازی شوند
شاد باشین

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
۸- مهمان ناخوانده:
اگر از آمدن کسی ناراحت بودید و به هر دلیلی نخواستید شخص مورد نظر نزد شما بیاد باز هم از تکنیک کف پا استفاده می کنید و با بستن کف پا با هاله آبی از اومدنش‌ جلوگیری می کنید.

برای مورد ۷ و ۸ مثال های‌ زیادی دارم که خارج از حوصله میشه فقط نکته مهمش رو میگم:
درودبر آزاده عزیز،
آیا باید چاکراهای کف پاها را باسبزونارنجی پاکسازی کنیم وبعدش آبی بدیم وتثبیت ؟
یااینکه بدون پاکسازی ، و فقط کف پاها رو آبی بدیم وبعدش تثبیت ؟ شماکدومو انجام میدین؟ باتشکر ازدوست خوبم🙏

درودبر آزاده عزیز،
آیا باید چاکراهای کف پاها را باسبزونارنجی پاکسازی کنیم وبعدش آبی بدیم وتثبیت ؟
یااینکه بدون پاکسازی ، و فقط کف پاها رو آبی بدیم وبعدش تثبیت ؟ شماکدومو انجام میدین؟ باتشکر ازدوست خوبم🙏
درود بر شما جناب شیرزادی گرامی
وقتی درمانی نباشه بدون پاکسازی قبلی فقط آبی میدم. بعد از گرفتن نتیجه پاکسازی می کنم که فقط آبی رو برداشته باشم

اکرم بیگی

کاربر ویژه
درود برشما
در این رشته پست براتون همون‌طور که قول داده بودم تعدادی از تجربه هام با ساخت هاله نیرومند آبی می نویسم…

بر عکس پرانای نارنجی که حرکت زیگزاگ و بُرنده همراه با شتاب دارد.
پرانای آبی ذرات سرگردانی دارد که حوصله جابه جایی ندارن و همیشه سر جای خود می مانند.
این به این معنی نیست که حرکت نمی کنند، در واقع حرکت آن ها بسیار آهسته و دورانی شکل می باشد و باز سر جای خود می رسند، به همین خاطر می توان گفت که گویی حرکت آن ها ثابت است.
شاید کمی شبهه با پرانای طلایی ایجاد شود اما‌ درست است که پرانای طلایی نیز همین قدر آرام به حرکت خود ادامه می دهد اما آن ها بین یکدیگر جا به جا می شوند.
در حالی که در پرانای آبی تا ذره ای به ذره ی دیگر می خورد بر می‌گردد سر جای خودش.. انگار توپولی و ارتجاعی باشند درست مثل حبابی که می توان با آن بازی کرد.
ضمن این که پرانای آبی حرکت بالا به پایین هم دارد اما طلایی فقط به صورت ♾️ حرکت می کند.
قدرت پرانای آبی هم به همین خاطر است چون مثل پرانای سبز منتظر پرانای دیگری نیست و بی قراری نمی کند یا مثل پرانای بنفش که به قدری سرعت دارد و صبر ندارد که دستور در وسط مسیر راهی که بنفش رفته را گم می کند😅🤷🏼‍♀️ پس دستور ندادن یا یک بار دستور به پرانای آبی می تواند کافی باشد.
بله پرانای آبی قصد رفتن ندارد و مدام به یکدیگر اصابت می کنند و همین باعث می شود ساعت ها یک جا بمانند تا در نهایت آلودگی محیط آن ها را از بین ببرد.
از این رو من لقب توپولی های سرگردان را به آن های می دهم.
گیج و بی هدف و مهم تر از همه بی حوصله بودن این پرانا باعث می شود تمام کارهایی که از نظر ما به توقف نیاز دارند با این پرانا گره گشایی شود.
درود برشما 🍃🌺 به معنای واقعی دستان معجزه گر 👏👏👏لذت بردم از تجربیات تون وتوانایی هاتون 💚💚موفق باشید 🙏

نسیم میاررستمی

کاربر ویژه
۳- توقف سنتور:
دختر همسایه طبقه بالای ما همیشه ۱۱ شب به بعد سنتور می زنه و من بارها تذکر داده بودم و یک بار هم گفتم اگر نمی تونید ساعت رو عوض کنید جای سنتور و عوض کنید، انجام میشد ولی بعد از مدتی دوباره به تنظیمات کارخانه بر می گشتن… یک شب که شروع کرد به زدن مترونوم هم گذاشته بود و پاشو به زمین می کوبید من و خیلی عصبی کرد و منم کف پاهاشو با هاله آبی بستم و در لحظه متوقف شد.
فردای اون روز کف پاهاشو پاکسازی کردم اما دیگه هم کار شو تکرار نکرد و خیلی برام عجیب بود !!!!
سلام ببخشید کف پاش رو که با هاله ابی بستید بعد با چه رنگی و چگونه پاکسازی کردید ممنون🙏🌹

نسیم میاررستمی

کاربر ویژه
۳- توقف سنتور:
دختر همسایه طبقه بالای ما همیشه ۱۱ شب به بعد سنتور می زنه و من بارها تذکر داده بودم و یک بار هم گفتم اگر نمی تونید ساعت رو عوض کنید جای سنتور و عوض کنید، انجام میشد ولی بعد از مدتی دوباره به تنظیمات کارخانه بر می گشتن… یک شب که شروع کرد به زدن مترونوم هم گذاشته بود و پاشو به زمین می کوبید من و خیلی عصبی کرد و منم کف پاهاشو با هاله آبی بستم و در لحظه متوقف شد.
فردای اون روز کف پاهاشو پاکسازی کردم اما دیگه هم کار شو تکرار نکرد و خیلی برام عجیب بود !!!!

نسیم میاررستمی

کاربر ویژه
۳- توقف سنتور:

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
۸- مهمان ناخوانده:

به کف پای مهمون آبی سی درصد بدم میرن؟

محمدتقی بیگی

کاربر ویژه
باسلام خدمت استادگرامی و دوستان عزیز

من یک برادر دارم اعتیاد داره اگر بخواهیم پای اونا ببندیم که از خونه بیرون نره و سمت مواد مخدر نره باید چکار کرد ...ممنون میشم راهنمایی کنید

Dr.Aram

تیم مدیریت
ما اینجا به شما نمی‌گوییم که چگونه پای او را ببندید ما فقط اینجا به شما تکنیک می‌گوییم البته این کار باید با میل او انجام شود

محمدتقی بیگی

کاربر ویژه
ما اینجا به شما نمی‌گوییم که چگونه پای او را ببندید ما فقط اینجا به شما تکنیک می‌گوییم البته این کار باید با میل او انجام شود
باتشکر استاد گرامی
منظورم ابن بود چه تکنیکی استفاده کنم
حرف شما متین خودش متوجه نیست پدر و مادر پیرم را اذیت میکنه میخواهبم کمکش کنیم

Dr.Aram

تیم مدیریت
با انجام دادن تکنیک‌های روانی به او کمک کنید تا مشکلات ذهنی و روانی رو برطرف شود
از جلسات مشاوره برای او استفاده کنید
اثر انرژی‌ها و طناب‌های انرژی می‌تواند با طلایی باشد و هر منظوری که دارید به دنبال دادن انرژی طلایی به زانو یا هر قسمت بدن در ذهنتان تجسم کنید

محمدتقی بیگی

کاربر ویژه
با انجام دادن تکنیک‌های روانی به او کمک کنید تا مشکلات ذهنی و روانی رو برطرف شود
از جلسات مشاوره برای او استفاده کنید
اثر انرژی‌ها و طناب‌های انرژی می‌تواند با طلایی باشد و هر منظوری که دارید به دنبال دادن انرژی طلایی به زانو یا هر قسمت بدن در ذهنتان تجسم کنید
سپاسگزارم که باحوصله پاسخگو هستید

استاد تعویض چاکرای خورشیدی و اجنا میتونه در پیشبرد سریعتر کمک کنه
عذرخواهی میکنم سوالاتمون زیاد واقعا خدا قوت وبرکت به شما بده

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا