جدیدترین ارسال های پروفایل

درود بر شما بنده در دوره خلق آینده سال ۱۴۰۳ شرکت کردم و خواستم بدانم گزارش انجام تمرینات را هم باید ارسال کنم یا خیر ؟ ممنون از پاسخگویی شما
سلام خانم ملک محمدی مامانتون چطورن بهتر شدن؟ مهتاب جان گفته بودن مادرکسالت دارن ببخشید من اشتباهی با ایدی قادری بهتون پیام دادم
سلام خانم ملک محمدی عزیز مامانتون چطورن بهتر شدن؟
ساراجب
ساراجب
سلام درمان مشکل اعصاب دوستم در مونیخ همسرشون روانشناس دگو دکتر برده بودند و هشت سال از خونه خارج نشده بود با مدیتشن دوقلب خودشون خودم همسرشون و خواهرهمسرسون و یکی دیگه از دوستان انجام دادید بعد با بنفس و سبز پاکسازی کردم و با آبی آرامشان کردن و امروز خوشبختانه بعد ۸ ساعت رفتن ناهار بیرون خیلی خوشحالم مرسی استاد عزیزم پیامشان هست که تشکر کردن
م
مژگان ملک محمدی
خیلی عالیه خانم جب عزیز با آرزوی موفقیت و آرامش برای شما دوست خوبم❤️
م
مژگان ملک محمدی
خانم جب عزیز در قسمت تجربیات بنویسید 🙏🙏
درود بر شما من در دوره آموزشی انرژی درمانی ۱۴۰۳ هستم خواستم بدونم ، گروه آموزشی ما حذف میشه یا همچنان میتونیم کانال رو داشته باشیم 🙏
سلام خوببن آزاده جان اونروز گفتید به آب دستور میدید به کریستالها هم دستور میدید و انجام میشه؟
سلام استاد ممنون میشم پروتکل زخم بستر رو برای من ارسال کنید یکی از بستگان بستری هستن و زخم براشون ایجاد شده و من نتونستم تو کتاب پیدا کنم
Dr.Aram
Dr.Aram
زخم‌ها به دو دسته تقسیم بندی می‌شوند زخم‌های تازه و کهنه.
با توجه به زخمی که بیمارتان دارد باید از زخم‌های تازی و کهنه استفاده کنید.
اگر التهاب دارد از زخم تازه استفاده کنید.
و اگر التهاب ندارد از درمان زخم کهنه که در کتاب پیشرفته است استفاده کنید
سلام اگر ما با نزدیک ترین افراد خانوادمون مثل مادر و خواهرمون مشکل ارتباطی داشته باشیم این هم کارماست؟ و چه برخوردی میشه کرد؟ فاصله گرفتن از این افراد کار اشتباهیه؟
سلام وقتتون بخیر من در هنگام انجام مدیتیشن مقدماتی احساس فشار در قفسه سینه و بی تابی دارم
سلام عزیزم.ممنونم بابت لایک❤️
سلام خانوم هاشمی حالتون خوبه؟من ۴ روزه سردرد شدید دارم که از پشت سر تا جلوی سرم کشیده باید چطوری انرژی بدم؟
سلام خانم هاشمی عزیز امیدوارم خوب و سلامت باشید، دیدم تو قسمت پروتکل‌ها نوشتید اندومتریوز یا هیپرپلازی، هیپرپلازی همون اندومتریوز داخل رحم محسوب میشه؟
سلام استاد سندرم ژیلبرت داره ومربوط به عمل کرد ناقص کبد در دفع و ساخت انزیم هاست.داخل کتابهای مقدماتی و پیشترفته چیزی در این باره نبود لطفا بگید باید چطور درمانش کنم،سندرم ژیلبت بیماری ژنتیکی ارثی کبدی است که در آن مقدار رنگدانه بیلی روبین در خون فرد در سطح بالایی قرار میگیرد. زیرا کبد آنزیمهای لازم برای شکستن بیلی روبین را ندارد؛در نتیجه بیلی روبین اضافه وارد خون میشود این مسئله میتواند موجب زردی پوستو چشم میشود
سلام روزتون بخیر خانم هاشمی جان تو کولیت شماره ۵ روده بزرگ و مقعدی چجوری آنقدر دقیق باید جارو کرد ؟یه عکس از اینترنت بگیرم رو اون کار کنم یا مثلا کف دست ...
شماره ۷ عکس چاکرای بازو تو کتاب نبود و شماره ۱۲ چرا باید کلیه هم پاکسازی بشه🙏🙏🙏
فاطمه توسلی
فاطمه توسلی
خانم هاشمی عزیز سلام خوبین تو پرتوکل کولیت گزینه ۱۰ و ۴ پاکسازی خورشیدی بازم داره ،یعنی دوبار انجام میدیم ؟

پیوست ها

• 20240610_190227.jpg
    20240610_190227.jpg
    572.1 کیلوبایت · بازدیدها: 24
hashemi
hashemi
از استاد بپرسید، بنظرم یک‌بار کفایت می‌کنه
فاطمه توسلی
فاطمه توسلی
سلام خانم هاشمی جان تو پرتوکل کولیت نوشته منگمین پاگسازی شود ولی ننوشته انرژی بدیم بعدش یانه
دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا