من چون مهمونها رونمیبینم کیا هستن، به سمت منزلشون به پاهاشون با تصور کسانی که دارن سروصدا میکنن، آبی دادم فایده نداشت، هاله آبی درست کردم با دستور اینکه سرو صدا نکنن فایده نداشت، راهکاری داری نجات پیدا کنم؟
در پرنو نور و الطاف الهی باشی
من یه سوال دارم.
همسایه ما اغلب اوقات شبها مهمونی میده، با جمعیت بالا و تا ساعت ۲/۳۰ شب با صدای بلند صحبت میکنن و قهقهه میزنن و صدای جیغ و دعپای بچه هاشون آرامشو از ما میگیره،امکان اینکه بهشون تذکر بدم هم ندارم
سلام و درود بر مژگان جان عزیزم... بینهایت از لطف شما سپاسگذارم که تجربیات من رو همیشه مطالعه میکنید و به اون ها واکنش مثبت نشون میدید... این برای من بسیار ارزشمند...🩵🩵🩵 در عشق و نورو برکت الهی باشید...
سلام.
من یه سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید.
کسی سرطان داشته و زود تشخیص دادن توده رو دراووردن و مشکلی الان نداره.
گفتن حتی دیگه تازگی دارو هم نمیخوره
از من پرسیدن که اگه انرژی درمانی باعث میشه بیماری برنگرده براش کار کنم.
الان سوالم اینه ایا نیاز هس به انرژی درمانی یا نه دیگه؟
سلام استاد عزیز
من رو چشام انرژی درمانی انجام دادم و چشمام ب خاطر انرژی زیادی ک ب اجنا دادم تار تر شد ایا راهی هست برای درمان
ممنون میشم هر چه سریع تر کمکم کنید
سلام جناب آقای دکتر آرام گرامی
در همین جا یعنی انجمن بعضی موارد به نظرم ایراد دارد . آیا آنها را در همین جا مطرح کنم ؟ البته مربوط به آموزشها و سوالهای درسها نیست ولی یا من مورد را بلد نیستم یا روش سایت به نظرم ایراد دارد
بستن پرونده
سلام در مورد بستن پرونده از نظر من اگر هر روز برای یک شخص بنویسیم سریع تر به آرامش میرسیم ولی در مورد یک موضوع باشد برای یک فرد ممکن است ده ها موضوع ناراحت کننده داشته باشیم چنانچه برداشت من اشتباه است لطفاً در این زمینه چندمثال ذکر کنید از نگاه صبورانه شما سپاسگزارم.
سلام خانم جهانگیری وقتتون بخیر من از مطالب و تجربیاتتون خوشم اومد و بهره بردم میتونم ازتون یه راهنمایی کنم که شخصی یک مبلغ بالایی از ما اخاذی کرده و چون جرمش کیفری است ممکنه بالای دار هم بره ولی ما فقط میخواهیم پولمون رو پس بده از چه راهکاری استفاده کنیم ممنون میشم از لطف جنابعالی

Reactions: سمیه حسینی نسب