جدیدترین ارسال های پروفایل

سلام خانم هاشمی. در خصوص تنگی کانال پروتکلی را پیدا نکردم. آیا از پروتکل فتق دیسک را که در کتاب پیشرفته هست، میتوانم استفاده کنم؟ بابت راهنماییتان سپاسگزارم.
سلام عزیزم وقتتون به خیر
من پکیج پاکسازی چاکراه رو دارم ولی اصلا فایلی به این نام داخلش نیست
میشه لطفا بیشتر در موردش توضیح بدین
کاشت باور فرق میکنه
سلام مجدد آقای نیک خو
میشه لطفا مراحل تکنیک کاشت باور رو توضیح بدین
از انجمن پرسیدم گفتن مشکلی نیست اگر از شما سوال کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام وقتتون به خیر
لطفا میفرمایید کاشت باور، توی کدوم دوره هست؟
سلام و درود خدمت جناب آقای دکتر عزیز
اموزشها و روش های درمان بسیار عالی و لدتبخشه الهی شکر بابت این همه موهبت
خانومی هستن که از ۱۵ سالگی ضعف و تحلیل عضله دارن برای درمان چه پروتکلی رو انجام بدم و چه مدت انجام بشه ؟ ممنونم از شما
سلام فاطمه جان استاد یه لینک داده بود توی گروه بنام خود درمانی شگفت انگیز اگه اون رو بعد از مدیتیشن دوقلب انجام بدی مشکل یبوست حل میشه
ز
سلام خدمت دکتر پرتکل کجا میتوانم پیدا کنم
  • Like
Reactions: شهین محمدی
hashemi
hashemi
درود زکریای عزیز.ما در کتابها، پروتکل‌ها را جستجو می‌کنیم که پی‌دی‌اف‌ها بنا بر تدریس آن بخش در کانال قرار می‌گیرد.و بخشی از پروتکل‌ها که در کتاب موجود نیست در قسمت پروتکل‌های انجمن هست و در غیر اینصورت اگر در این دو بخش موجود نبود از پروتکل مشابه این بیماری استفاده می‌کنیم یا از استاد راهنمایی می‌خواهیم.
hashemi
hashemi
سوالها و تجربه‌های خود را زیر تیتری که استاد برای دوره شما مشخص کرده، بپرسید نه در سایر قسمت‌ها، که نظم برجا بماند.
به دوره معجزه درمان‌گری خوش آمدی.در نور باشی
ز
زکریا زکاوت
ممنون حتمنا
سلام اعظم جانم خوشحالم که باهاتون آشنا شدم.و از تجربیاتتون استفاده می کنم..هر چند قبلاً هم دنبالتون می کردم ..و امیدوارم همیشه موفق و سربلند و سلامت باشید،❤️❤️❤️❤️
سلام خانم محمدی عزیز
به خاطر درمان‌های عالی و خوبی که انجام دادین به شما تبریک میگم
و سوالی که داشتم شما برای درمان زخمهایی که در اثر شیمی درمانی به وجود اومده بود در ناحیه دهان وگلو ،چه پروتکلی رو انجام دادین ؟
یه بیمار هست دقیقا همین مشکل رو داره و به دلیل شیمی درمانی تمام ناحیه دهن وگلو تا پایین زخم میشه که به خاطر شیمی درمانی این اتفاق میفته
ممنون عزیزم
  • Like
شهین محمدی
شهین محمدی
سلام مریم جان ❤️ لطف داری عزیزم من تجربه این درمان رو نداشتم ..می تونم بپرسم . در مورد کدوم درمان صحبت می کنید؟
م
مریم قلی کیانی
سلام عزیزم استاد توی کانالشون یه کلیپ گذاشته بودن ،که یه خانم این درمان رو که گفتم انجام داده بودن ،هم اسم شنا بودن ،من فکر کردم شماهستین
ظاهرا تشابه اسمی بوده
پوزش من رو بپذیرید عزیزم
شهین محمدی
شهین محمدی
آره حتما تشابه اسمی بوده..نه من این طور درمان انجام ندادم.ایشالله تو کارتون موفق باشید
سلام درمان پیش فعالی روی کودک ۹ساله یه جا بند نمیشه حتی مدرسه نمی مونه و حافظه ضعیف داره چه پرتوکولی هست
  • Like
ر
رضا فلاح
گشتم تو پرتوکل انجمن نبود پیش فعالی
ر
رضا فلاح
الان این قسمت پرسیدم مربوط به پرسش و پاسخ نبود
hashemi
hashemi
ممنونم. در قسمت سوال انرژی‌درمانی سوالهاتونو بپرسید از راهنمایی استاد هم استفاده می‌کنید.شما در قسمت بالای صفحه که علامت سرچ هست کلمه بیش‌فعالی رو جستجو کنید.می‌بینید که هم در قسمت پروتکلها داریم و هم در مورد توضیح تمرین سوپر برین
سلام اعظم جان .امیدوارم تندرست و شاد در آرامش باشی .
از اونجاییکه در زمینه درمانگری تازه وارد هستم ، میتونم خواهش کنم نکات مهمی از اصول و تجربیات خودتون برای ورود به این کار رو بهش اشاره کنی؟
سلام شکوه جان
بنظر من چند جلسه التهاب گردن رحم رو انجام بده بعد روی ناتوانی جنسی کار کن روهم ۱۰ جلسه بشه بعد روی ناباروری کار کن حتما نتیجه میگیری من خودم به این درمان میگم اش شله قلم کار
دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا