تجربیات روزانه گروه بهمن 1401 و مهر 1402

سلام به استاد ودوستان
من هاله اطراف گلها ،دیوار،وگردو و...اندازه گرفتم یه سئوالی برام پیش اومده ...مگرنه اینکه هاله همان پرانا یا انرژی حیاتی هست پس مگر اجسام بی‌جان هم میتونند پرانا داشته باشند ؟؟

غزاله کریمی

کاربر ویژه
در جلسه ی دوم سمت راست و چپ سرم را ۵ بار پاکسازی کردم ک بلافاصله حس سبکی بهم داد، تازه بعد از سبکی متوجه شدم ک قبلش سردرد داشتم! دیگه انقدر سردرد های خیلی شدید را تحمل کردم ک اینا برام عادی شدند و متوجه شون نمیشم. اما بالای سرم، تاج را پاکسازی کردم و بدتر شد! چرا؟

استاد سئوال دیگه ام اینه که من به گلی که بعداز اسکن یه قسمت اش هاله اش نازک‌تر بود ونوک برگها خشکیده بود بعداز ۱۰ مرحله پاکسازی سه بار انرژی دادم وتثبیت کردم ...ولی بعدش احساس خستگی وخواب آلودگی شدیدی کردم ...علت این بی حالی چیبود وبرای جلوگیری از این حالات چه کنیم؟؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد من سمت چپ بدنم که درد میکرد دیشب جارو کردن موضعی رو تو قسمت به قسمت از سمت چپم سر تا پا انجام دادم خیلی راحت تونستم بخوابم و صبح هم نسبت به روز های قبل زود از خواب بیدارشدم و صبح هم احساس خستگی کمتری میکردم در حالی که روز های قبل ،بعد از بیدار شدن از خواب احساس سنگینی میکردم. ولی احساس میکنم سرعت انباشت انرژی تو چاکرای قلب من بالاست یعنی الان کمی احساس سنگینی تو وسط قفسه سینه دارم
می توانید ناحیه یک احساس انباشتگی می‌کنید را پاکسازی کنید چنانچه بازی احساس می کنی که انباشتگی وجود دارد پاکسازی را بیشتر کنید

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود استاد
من حدود پنج سال هست میگرن عصبی دارم، می خوام بدونم الان چاکراهام دقیقا در چه وضعیتی هستند و چه مشکلی دارند که بهتر روشون کار کنم. میگرنم تحت تاثیر ترس و خشم و ناراحتی و کمال گرایی که همه خیلی زیاد بودند ایجاد شد، ۵ سال قبل هم زمان افسرگی هم گرفته بودم که طبق چند تا مقاله فکر می کنم افسردگی خندان بود و شب ها هم به سختی بین ۱۲ تا ۲ میخوابیدم و الانم در کل وضعیتم تغییر چندانی نکرده، وقتایی هم که فقط چند لحظه سرم را خم می کنم بعد می ایستم سرگیجه و کمی حالت تهوع می گیرم و چشمام سیاهی میرن واقعا هیچی نمی بینم و لحظه ای نیست ک این فشارها روی سرم وجود نداشته باشن فقط گاهی خیلی بیشتر میشن. جدیدا آسانسورها و ماشین هم به شدت بدحالم می کنند. چون اسکن و در کل شناختم از وضعیت چاکراهام دقیق نیست تقاضا دارم راهنماییم کنید تا هم وضعیتمو بشناسم هم بهتر روش کار کنم. با سپاس و احترام
نیازی به اینکه بدانید وضعیت چاکراهای تان در چه حالتی هست نیست نیازی به اسکن هم نمی باشد
درمان میگرن و درمان استرس را هر روز برای خودتان میتوانید انجام دهید و حتی می توانید روزی دوبار بر روی خودتان انجام دهید نتایج به زودی ظاهر می شود حتی روز اول

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام به استاد ودوستان
من هاله اطراف گلها ،دیوار،وگردو و...اندازه گرفتم یه سئوالی برام پیش اومده ...مگرنه اینکه هاله همان پرانا یا انرژی حیاتی هست پس مگر اجسام بی‌جان هم میتونند پرانا داشته باشند ؟؟
اجسام بی جان هم انرژی دارم ولی حاله انها بسیار کوچک است

Dr.Aram

تیم مدیریت
در جلسه ی دوم سمت راست و چپ سرم را ۵ بار پاکسازی کردم ک بلافاصله حس سبکی بهم داد، تازه بعد از سبکی متوجه شدم ک قبلش سردرد داشتم! دیگه انقدر سردرد های خیلی شدید را تحمل کردم ک اینا برام عادی شدند و متوجه شون نمیشم. اما بالای سرم، تاج را پاکسازی کردم و بدتر شد! چرا؟
درمان کامل میگرن را بر روی خودتان انجام دهید

Dr.Aram

تیم مدیریت
استاد سئوال دیگه ام اینه که من به گلی که بعداز اسکن یه قسمت اش هاله اش نازک‌تر بود ونوک برگها خشکیده بود بعداز ۱۰ مرحله پاکسازی سه بار انرژی دادم وتثبیت کردم ...ولی بعدش احساس خستگی وخواب آلودگی شدیدی کردم ...علت این بی حالی چیبود وبرای جلوگیری از این حالات چه کنیم؟؟
علت خاصی ندارد شاید به خاطر این هست که انرژی زیادی وارد بدن شما شده است

مسعود جعفری

کاربر ویژه
درد مجدد بالای باسن راست و همزمان مهره وسط گردن همسرم رو طبق آموزش انجام داد و تسکین پیدا کرد،

نکته جالب اینکه هر چی بیشتر انرزی درمانی انجام می دم، خود احساس انرژی بیشتری می کنم،

مسعود جعفری

کاربر ویژه
تجربه جدید:
همین چند دقیقه پیش چشم چپ پسر ۱۵ ساله ام، پشه رفت بود که منجر به سوزش و قرمز شدن و اشک شده بود، خیلی اذیت می شد، سریع پاکسازی عمومی و سپس موردی انجام دادم، فقط انرژی ندادم، چون چشم بود و استاد گفته بودند مستقیم انرژی ندید، بقیه مراحل رو انجام دادم،
درد و سوزش برطرف شد،
سرخی چشم وجود داره،
حالش خوبه خدا رو شکر، از کلافگی دراومد

علیرضا عباسی

کاربر ویژه
سلام استاد من سمت چپ بدنم که درد میکرد دیشب جارو کردن موضعی رو تو قسمت به قسمت از سمت چپم سر تا پا انجام دادم خیلی راحت تونستم بخوابم و صبح هم نسبت به روز های قبل زود از خواب بیدارشدم و صبح هم احساس خستگی کمتری میکردم در حالی که روز های قبل ،بعد از بیدار شدن از خواب احساس سنگینی میکردم. ولی احساس میکنم سرعت انباشت انرژی تو چاکرای قلب من بالاست یعنی الان کمی احساس سنگینی تو وسط قفسه سینه دارم
من قبل از این طب سنتی کار کردم دیشب هم تو لایو پیامتون رو دیدم
از نظر طب سنتی بیماری هایی که بیشتر سمت چپ پدید میان از قلب هستن چون قلب سمت چپه حالا نمیدونم تئوری انرژی درمانی چیه
مثلا کسی که سمت چپش فلج شده یا ام اس اش از سمت چپ شروع شده این به قلب ربط داره

غزاله کریمی

کاربر ویژه
درود بر استاد و سایر دوستان
در جلسه ی دوم من خیلی متمرکز نبودم و پاکسازی هاله، قسمت دم و بازدم را به درستی یاد نگرفتم اما انجام دادم، ابتدا فرد را در حالت نشسته روی صندلی و پذیرش با چشمان بسته قرار دادم بعد حدود ۵۰ بار چاکرای قلب و سپس خورشیدی را پاکسازی کردم، ۳ بار پاکسازی عمومی از جلو و سپس در حالت ایستاده یک بار از پشت انجام دادم. همون اولش که یکبار دست کشیدم به قلب فرد گفت داره احساس سبکی فوق العاده رو تجربه می کنه و حتی پاهاشو حس نمیکنه، کمی گز گز در دستاش حس می کنه، و دست راستم هم همون اول خارش گرفت. همینطور که ادامه میدادم خارش کف دستم بیشتر میشد بعد دست چپم هم ک فقط برای آتش ازش استفاده میکردم شروع ب خارش کرد و خارش شدیدتر شد و بالا می رفت، آخر کار از نوک انگشتان تا ابتدای سرشانه خارش شدید داشتم! از ارنج ب پایین را با ابنمک سپس اب سرد شستم، الان خارش دست ها بر طرف شده اما چاکرای پشت قلبم خارش گرفته!!!

فرشیدشریفی

کاربر ویژه
سلام من تو اسکن کردن احساس میکنم خوب عمل نمیکنم و ناشی ام هنوز درکش نکردم اما رو صورتم انجام دادم گرمای دستم از فاصله۴۰سانتی متر کم بود وقتی اوردم ۷الی۸سانتی متری گرمای دستم بیشتر شد آیا. درست انجام دادم؟

ساره اسفندیاری

کاربر ویژه
سلام من روی سردرد همسرم کار کردم و بعد از جارو دردش قطع شد صبح هم برای سینوس دخترم گار کردم که حالت تو دماغی و خلط پشت خلق داشت الان خیلی بهتر صحبت میکنه فقط نمیدونم چرا بعدش احساس خستگی و خواب الودگی دارم ..

اعظم مسعودی

کاربر ویژه
درود بر استاد عزیز
دیشب یکی از نزدیکان گفت که سرش احساس سنگینی داره ،وقتی درحال جارو موضعی در قسمت چاکرای تاج بودم (البته اولش یادم رفته بود که سرعت دستم موقع جارو باید بیشتر باشه)با این وجود احساس کرده بود سنگینی مثل یک جریان از سرش خارج شد

ساره اسفندیاری

کاربر ویژه
اندازه ی ظرف اب نمک( بزرگ و کوچک و حجم) و یا اندازه اتش سبز مهمه ؟ واینکه در حالت نشسته روی زمین درمانگر و درمان شونده نباید حالت چهار زانو باشند؟

اکرم موسوی

کاربر ویژه
سلام استاد
برای کمر درد مامانم انجام دادم، نتیجه ای نداشت فقط گفتن یه انرژی رو به صورت اسکن از بالا تا پایین بدنم حس کردم

برای زانو دردشون هم انجام دادم که اونم تاثیری نداشت فقط دست شون مور مور شد

اکرم موسوی

کاربر ویژه
بیمار میتونه در هنگام درمان روی زمین بشینه یا باید حتما روی صندلی باشه؟
در مرحله رها سازی درمانگر باید بایسته که از بالا تا پایین لایه ها رو قطع کنه؟

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا