تجربیات روزانه گروه بهمن 1401 و مهر 1402

آزاده صفری

کاربر ویژه
سلام استاد عزیزم
دیروز صبح برای دخترم که گرفتگی بینی داشت جارو کردن موضعی انجام دادم و دو تا انرژی و تثبیت رو انجام دادم گفت خوب شدم و شب هم پسرم گفت احساس خستگی و کوفتگی داره که جارو کردن عمومی و موضعی رو با انرژی دادن و تثبیت انجام دادم .
برای خودم دیشب پاکسازی سوختگی رو انجام دادم و الان اثری از سوختگی نیست .بی نهایت سپاس

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام دکتر آرام،

تمرین رو گل و سیب و درخت نارنج انجام دادم،
سئوال: روی تمام گل یا هر چیزی تمرین کنم یا یه بخش از آن کافی است؟

تجربه: حجم انرژی درخت نارنج خیلی زیاد بود که حس کردم.
می توانیم روی بخشی یا ما درخت یا گیاه کار کنیم

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد عزیزم
دیروز صبح برای دخترم که گرفتگی بینی داشت جارو کردن موضعی انجام دادم و دو تا انرژی و تثبیت رو انجام دادم گفت خوب شدم و شب هم پسرم گفت احساس خستگی و کوفتگی داره که جارو کردن عمومی و موضعی رو با انرژی دادن و تثبیت انجام دادم .
برای خودم دیشب پاکسازی سوختگی رو انجام دادم و الان اثری از سوختگی نیست .بی نهایت سپاس
بسیار عالی هست

نگاه گل گیری

کاربر ویژه
سلام استاد من سمت چپ بدنم که درد میکرد دیشب جارو کردن موضعی رو تو قسمت به قسمت از سمت چپم سر تا پا انجام دادم خیلی راحت تونستم بخوابم و صبح هم نسبت به روز های قبل زود از خواب بیدارشدم و صبح هم احساس خستگی کمتری میکردم در حالی که روز های قبل ،بعد از بیدار شدن از خواب احساس سنگینی میکردم. ولی احساس میکنم سرعت انباشت انرژی تو چاکرای قلب من بالاست یعنی الان کمی احساس سنگینی تو وسط قفسه سینه دارم

اسناد میشه امشب در مورد پروتکل شارژ فیزیکی یا روانی صحبت کنید چون نمیدونم چی هستن.سپاس

نگاه گل گیری

کاربر ویژه
سلام استاد چرا من وقتی چ جاروی عمومی و چ موضعی انجام میدم فقط موقت درد سرم ساکت میشه بعداز ده دقیقه بر میگرده.تا الان نتونستم درمان درستی رو خودم انجام بدم .البته اینو بگم دیشبش خوب نخوابیدم و دیروز عصر حین کلاس سردرد گرفتم

حسمان

کاربر ویژه
سلام
عیدتون مبارک استاد
کتف سمت راستم دچار درد کوفتگی بود و الان تونستم با استفاده از عروسک (البته عروسکم ببر بود ) دردم را تسکین بدم
سپاس فراوان از آموزشتون

مسعود جعفری

کاربر ویژه
تجربه جدید::
نگین انگشتری فیروزه رو انرژی دادم، ابتدا چند مرتبه پاکسازی کردم و در مرحله تثبیت احساس کردم حجم زیادی انرژی در نگین وحود دارد، حالا که تو دستمه حس بسیار عالی دارم.

مسعود جعفری

کاربر ویژه
تجربه جدید: درمان سینوزیت خودم،

امروز درد و التهاب قدیمی سینوس ها آوند سراغم، پروتکل رو انجام دادم، هم احساس آرامش کردم ، هم التهاب برطرف شد، البته این نتیجه بار اول بود،
سئوال: پاکسازی طبق مراحل انجام شود یا می توان مراحل را جابجا انجام داد؟
سئوال: هر پاکسازی که انجام می دهیم باید مراحل آن تا تثبیت پشت سرهم باشد، یا می شود آخر کار تثبیت کرد، ؟؟ این را به دلیل پرسیدم که در بند چهارم نوشته که باید انرژی ارسالی را تثبیت کنیم.

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد چرا من وقتی چ جاروی عمومی و چ موضعی انجام میدم فقط موقت درد سرم ساکت میشه بعداز ده دقیقه بر میگرده.تا الان نتونستم درمان درستی رو خودم انجام بدم .البته اینو بگم دیشبش خوب نخوابیدم و دیروز عصر حین کلاس سردرد گرفتم
روی چه بیماری کار کردید
چه درمانی را انجام دادید
چه پروتکل را انجام دادید
چند بار انجام دادید

Dr.Aram

تیم مدیریت
تجربه جدید: درمان سینوزیت خودم،

امروز درد و التهاب قدیمی سینوس ها آوند سراغم، پروتکل رو انجام دادم، هم احساس آرامش کردم ، هم التهاب برطرف شد، البته این نتیجه بار اول بود،
سئوال: پاکسازی طبق مراحل انجام شود یا می توان مراحل را جابجا انجام داد؟
سئوال: هر پاکسازی که انجام می دهیم باید مراحل آن تا تثبیت پشت سرهم باشد، یا می شود آخر کار تثبیت کرد، ؟؟ این را به دلیل پرسیدم که در بند چهارم نوشته که باید انرژی ارسالی را تثبیت کنیم.
می توانید مراحل را جابجا کنید
بهتر هست مراحل پاکسازی و انرژی و تثبیت پشت سر هم باشد و لی اجباری نیست

نگاه گل گیری

کاربر ویژه
روی چه بیماری کار کردید
چه درمانی را انجام دادید
چه پروتکل را انجام دادید
چند بار انجام دادید
گلودرد و سردردم کار کردم.درمان جاروی موضعی و عمومی.پروتکل نمیدونم منظورتون چیه.۳ تا ۴ بار انجام دادم.ازتون خواسته بودم در مورد پروتکل صحبت کنید توی کلاس ک منظورتون چیه ولی مًل اینکه شما پیامو ندیدید

شیرین محمودپور

کاربر ویژه
درود استاد آرام بزرگوار ،
سپاسگزارو قدردان شما هستم بابت به اشتراک گذاشتن اموزه های ارزشمندتون که با عشق و ارامش شما همراه است .
من حیرانم از اینهمه قدرت و توانایی که انسانها دارن ولی باز هم درگیر اینهمه بیماری و رنج و درد هستن
استاد عزیز چند سوال ذهن بازیگوشم رو درگیر کرده

یکی اینکه گفته اند درد و رنج در این دنیا برای اینه که اگاه بشیم به درسی که باید. بیاموزیم حال میتونه این درس کارمایی باشه که باید به تعادل برسه یا اصلاح سبک زندگی باشه یا انچه که ریشه اش رو باید در درونم بشناسم و باید متوجه اون بشم ایا با انرژی درمانی و تسکین این درد و رنج دخالتی در این روند نمیکنیم؟

سوال دیگه اینکه از آموزه های این هفته دریافتم که ما در انرژی درمانی در واقع یک کانال میشیم برای انتقال انرژی حیات واین به انرژی خود ما ربطی نداره پس تفاوت من که تازه شروع به این درمان کردم با یک درمانگر حرفه ای چیست ؟

ایرج رضوانی

کاربر ویژه
سلام دوستان من به بعضی غذا ها حساسیت دارم وباعث سرفه کردنم‌میشه ازسمت سر تا پایین سینه ۵۰ بار جارو میکنم‌ سرفه ام قطع میشه سپس تنفس عمیق بطوراتوماتیک‌همراهش به من میاد

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا