تجربیات روزانه گروه بهمن 1401 و مهر 1402

آزاده صفری

کاربر ویژه
سلام استاد عزیزم
امروز صبح با درد و کوفتگی پشت بیدار شدم ولی با پاکسازی ،کوفتگی از بین رفت خیلی خوب بود .
برای دختر ۵ ساله ام پروتکل بی اشتهایی رو انجام دادم ،انرژی دادن یک یا دو نفس انجام دادم . روزی یک بار این پروتکل رو براش انجام بدم کافی هست؟

مسعود جعفری

کاربر ویژه
سلام،
الان به کل گلهای خونه، انرژی فرستادم،
تجربه ۱: یک گلدان گل مصنوعی در بین گلها بود که با گل طبیعی مو نمی زند، در فرایند انرژی، دستم به برگها چسبید، که ملاک تشخیص از گلهای طبیعی شد.

تجربه ۲: ددر میان گلدان، آن گل‌هایی که پربرگ بودند و یا شادابند پری بیشتری حس کردم
تجربه ۳: انگار یک انرژی از سمت گلها هم به من می رسید.

تجربه ۴:

یک گلدان کمی زرد شده و کم برگ بود به آن انرژی دادم، کمبود انرژی در آن را حس کردم،

سئوال: آیا گلدان در تجربه ۴ ، مجددا رشد خواهد کرد و سرپا خواهد شد؟؟

با سپاس

علیرضا عباسی

کاربر ویژه
با تبریک عید خدمت شما من دیروز روی مادربزرگم پاکساژی و انرژی سفید دادم گوش دردش خوب شد نفخ معده اش خوب شد و گردن دردش هم خوب شد.
اما برای اون یکی مادربزرگم برای کمردردش انجام دادم متاسفانه تغییری نکرد

شیوا لطیفی

کاربر ویژه
سلام بر استاد ارام عزیز و پرسنل خوبشون من در تجربه ی درمانی که شروع کردم باد از سه جلسه ی اول ابتدا از خودم شروع کردم و خیلی خوب جواب گرفتم خدا را شکر
طوری که قبلا نبضم خیلی کند میزد ولی الان بعد از جارو‌کرذن ها و انرژی دادن و تثبیت نبضم تند و بلند میزنه و احساس انرژی و گرما دارم در کل بدنم چون تم موضعی هم عمومی برای خودم انجام دادم فقط روی گوش ها و که سنگینی و گاهی درد دارن انجام دادم تنثز جواب نگرفتم

شیوا لطیفی

کاربر ویژه
من از دور برای یک بیمار ی که ناراحتی افسردگی و روحی بیشتر دارند پاسازی و انرژی کار کردم ولی بعدش برون ریزی داستند و گریه کردند ایا این طبیعیه؟

سلام اقای دکتر من همسرم بعضی وقتا عفونت کلیه میگیره که براش پاکسازی عمومی وبعدش موضعی انجام دادم یکم بهترشد اما میخاستم بدونم دقیقا کلیه رو چطوری پاکسازی موضعی کنیم؟بعدش پاکسازی عمومی یک بار انجام میشه؟مثلا توموضعی ۵ تا ۱۰ تاست توعمومی چطوریه

سلام به استاد ودوستان
من هاله اطراف گلها ،دیوار،وگردو و...اندازه گرفتم یه سئوالی برام پیش اومده ...مگرنه اینکه هاله همان پرانا یا انرژی حیاتی هست پس مگر اجسام بی‌جان هم میتونند پرانا داشته باشند ؟؟
اجسام بی جان ندارند مثل میز .تخته .اما گیاهان هاله دارند چون زنده اند

المیرا یارایی

کاربر ویژه
سلام و احترام
۳ تجربه دیگر:
۱. خواهرم یک ورزش کششی انجام داده بود و به شدت کمر درد شده بود طوری که حرکت کردنش با درد بود. برای ایشان جارو عمومی+ جارو موضعی شامل: ۱۰ بار جاروی ستون فقرات با دو دست و تثبیت + جاروی خورشیدی جلویی و پشتی ، ۲ انرژی و تثبیت + جاروی چاکراه ریشه ، ۲ انرژی و تثبیت ...........نتیجه: گفتند آخرش انگار چیزی از انتهای کمرش راا شد و احساس سبکی ولی هنوز کمی درد دارد حدود۲۰ درصد .......... دوباره ریشه رو جارو کردم و موضعی ناحیه درد را و شروع کردم به جاروی خورشیدی پشت ، زیاد جارو کردم و به شهودم در تعداد جارو کردن اعتماد کردم ..در حین جاروی خورشیدی پشت خواهرم گفت حالت تهوع داره....ترسیدم تمامش کردم .....یه کم حالت تهوع رفع شد ، درد کمی بود ولی چند ساعت بعد کامل برگشت
۲. دختر ۷ ساله ام ۲ هفته پیش سرماخورده بود ولی همچنان تک سرفه و بعضا آبریزش بینی دارد ...دیروز صبح جاروی عمومی انجام دادم چاکرا گلو و زیر گلو و خورشیدی و خورشیدی پشت و آجنا را جارو و تثبیت کردم ........نتیجه : به نظر آبریزش کمتر شد و تقریبا سرفه نداشت
۳. برای سومین روز به گل سانسوریا که حالش بد هست جارو کردم و انرژی دادم ....جارو رو مثل حالت جارو عمومی دور تا دور براش انجام دادم و کمی هم روی برگها و ریشه موضعی جارو کردم و انرژی و تثبیت..... نتیجه: دو تا از برگها زرد شده😔

مسعود جعفری

کاربر ویژه
سلام جناب دکتر،

در جایی که نمی تونیم با دستمون مراحل رو انجام بدیم، مثلا تو یه جلسه کاری هستیم و .... چگونه کار رو انجام بدیم؟

admin

تیم مدیریت
عضو کادر مدیریت
درود استاد آرام بزرگوار ،
سپاسگزارو قدردان شما هستم بابت به اشتراک گذاشتن اموزه های ارزشمندتون که با عشق و ارامش شما همراه است .
من حیرانم از اینهمه قدرت و توانایی که انسانها دارن ولی باز هم درگیر اینهمه بیماری و رنج و درد هستن
استاد عزیز چند سوال ذهن بازیگوشم رو درگیر کرده

یکی اینکه گفته اند درد و رنج در این دنیا برای اینه که اگاه بشیم به درسی که باید. بیاموزیم حال میتونه این درس کارمایی باشه که باید به تعادل برسه یا اصلاح سبک زندگی باشه یا انچه که ریشه اش رو باید در درونم بشناسم و باید متوجه اون بشم ایا با انرژی درمانی و تسکین این درد و رنج دخالتی در این روند نمیکنیم؟

سوال دیگه اینکه از آموزه های این هفته دریافتم که ما در انرژی درمانی در واقع یک کانال میشیم برای انتقال انرژی حیات واین به انرژی خود ما ربطی نداره پس تفاوت من که تازه شروع به این درمان کردم با یک درمانگر حرفه ای چیست ؟
مطمئناً هر مشکلی که برای ما ایجاد میگردد باید درس از آن بگیریم اما درس ها همه ماورایی متافیزیکی نیستند مثلا اگر کمر درد دارید باید راه درمان کمر درد را پیدا کنید و علت این که کمر درد می شوید را پیدا کنید و جلوی آن را بگیرید این میشود کارما.
بعضی از افراد کار ما را به مسائل متافیزیک ای نسبت می دهند که این صحیح نمی باشد.
ما از انرژی طبیعت استفاده میکنیم ولی هرچقدر مهارت بیشتری داشته باشیم چاکراهایمان بزرگتر باشد و خلوص چاکراهایمان بیشتر باشد درمان‌های سریعتری را می‌توانیم انجام دهیم.
مثلاً همه افراد می‌توانند انگلیسی صحبت کنیم ولی بین کسی که هفته اول است و کسی که ۱۰ سال کار میکند در این است که از مهارت هایی که درونش هست به همان مغز اولیه استفاده میکند برای حرف زدن.

admin

تیم مدیریت
عضو کادر مدیریت
سلام جناب دکتر،

در جایی که نمی تونیم با دستمون مراحل رو انجام بدیم، مثلا تو یه جلسه کاری هستیم و .... چگونه کار رو انجام بدیم؟
می توانیم در شرایط اورژانسی با تصور انجام دهیم ولی بهتر هست این کار را نکنید

admin

تیم مدیریت
عضو کادر مدیریت
سلام،
الان به کل گلهای خونه، انرژی فرستادم،
تجربه ۱: یک گلدان گل مصنوعی در بین گلها بود که با گل طبیعی مو نمی زند، در فرایند انرژی، دستم به برگها چسبید، که ملاک تشخیص از گلهای طبیعی شد.

تجربه ۲: ددر میان گلدان، آن گل‌هایی که پربرگ بودند و یا شادابند پری بیشتری حس کردم
تجربه ۳: انگار یک انرژی از سمت گلها هم به من می رسید.

تجربه ۴:

یک گلدان کمی زرد شده و کم برگ بود به آن انرژی دادم، کمبود انرژی در آن را حس کردم،

سئوال: آیا گلدان در تجربه ۴ ، مجددا رشد خواهد کرد و سرپا خواهد شد؟؟

با سپاس
بله می توانید با جارو کردن و انرژی دادن به دادن به گلدان، حال او را بهتر کنیم و رشد او را بیشتر کنید

admin

تیم مدیریت
عضو کادر مدیریت
با تبریک عید خدمت شما من دیروز روی مادربزرگم پاکساژی و انرژی سفید دادم گوش دردش خوب شد نفخ معده اش خوب شد و گردن دردش هم خوب شد.
اما برای اون یکی مادربزرگم برای کمردردش انجام دادم متاسفانه تغییری نکرد
آقای عباسی عزیز درمان باید دوره آن کامل باشد یعنی شما باید چندین جلسه مرتب روی بیمارتان کار کنید تا بهبودی ایجاد گردد ممکن است در بعضی از افراد همان جلسه اول علائمی را داشته باشیم ولی اگر مشکل شدید یا قدیمی باشد علائم بعد از چند جلسه ظاهر میشود مثل زمانی که شما داروی آنتی بیوتیک استفاده می کنید و چند جلسه بعد از آن تب قطع می شود.

admin

تیم مدیریت
عضو کادر مدیریت
سلام بر استاد ارام عزیز و پرسنل خوبشون من در تجربه ی درمانی که شروع کردم باد از سه جلسه ی اول ابتدا از خودم شروع کردم و خیلی خوب جواب گرفتم خدا را شکر
طوری که قبلا نبضم خیلی کند میزد ولی الان بعد از جارو‌کرذن ها و انرژی دادن و تثبیت نبضم تند و بلند میزنه و احساس انرژی و گرما دارم در کل بدنم چون تم موضعی هم عمومی برای خودم انجام دادم فقط روی گوش ها و که سنگینی و گاهی درد دارن انجام دادم تنثز جواب نگرفتم
بسیار عالی هست خانم لطیفی عزیز
برای مواردی که کمتر نتیجه گرفتید باید درمان را به صورت کامل انجام دهیم یا این که اسم علمی بیماری تان دقیقاً بفرمایید تا بتوانیم دقیقتر شما را راهنمایی کنیم

admin

تیم مدیریت
عضو کادر مدیریت
من از دور برای یک بیمار ی که ناراحتی افسردگی و روحی بیشتر دارند پاسازی و انرژی کار کردم ولی بعدش برون ریزی داستند و گریه کردند ایا این طبیعیه؟
قبلا هم خدمت شما گفته بودیم که فقط بر روی مشکلات و مسائل جسمی کار کنید و بر روی کسانی که مشکلات ذهنی و روانی دارند کار نکنید
از هفته سوم به بعد به شما آموزش می دهیم که چطور بر روی آنها کار شود

admin

تیم مدیریت
عضو کادر مدیریت
سلام اقای دکتر من همسرم بعضی وقتا عفونت کلیه میگیره که براش پاکسازی عمومی وبعدش موضعی انجام دادم یکم بهترشد اما میخاستم بدونم دقیقا کلیه رو چطوری پاکسازی موضعی کنیم؟بعدش پاکسازی عمومی یک بار انجام میشه؟مثلا توموضعی ۵ تا ۱۰ تاست توعمومی چطوریه
بهتر هست برای عفونت کلیه ها را که در کتاب قرار دارد به مدت یک ماه مرتب آن بر روی او کار کنید
پاکسازی عمومی معمولاً یک یا دو بار کافی هست و پاکسازی موضعی ۵۰ تا ۷۰ بار هر ناحیه یا موضع مثل چاکرا یا اندام را پاکسازی می کنیم

نگاه گل گیری

کاربر ویژه
با سلام خدمت استاد عزیز.
استاد مادر من سال پیش ب کرونا مبتلا شد. و بخاطر امپولایی ک بش زدن افسردگی شدید گرفته و مدام حرف از مرگ میزنه ک هرکی از این امپول زده فوت شده بعد چند وقت .خلاصه خیلی ترسیده و بیشتر اوقات گریه میکنه و وصیت میکنه .صبحها بی قراری شدیدداره اما عصرها زیادحالش بد نیست .همه دکتری هم بردیمش اما همه گفتن سالم هست خدارو شکر .الان میخاستم از شما بپرسم میشه خودتون روش انرژی درمانی انجام بدید.

اعظم مسعودی

کاربر ویژه
درود و سپاس به استاد گرامی
چند روزی بوددرد در ناحیه کتفم شدید شده بودو با حرکت بسمت بالا تشدید میشد در کتاب به شانه منجمد اشاره شده ، دیروز با جاروی موضعی و انرژی دادن کمی حرکت دادن بهتر شد میدانم که باید اینکار و باز هم ادامه بدم ، امروز بعد از انجام مدیتیشن دوقلب دستمو روی ناحیه دردکه گذاشتم احساس کردم کتفم خیلی بهتر شده ،خدارابینهایت سپاسگزارم و همینطور از شما استاد عزیز ،🙏🌹

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا