سلام و احترام
۳ تجربه دیگر:
۱. خواهرم یک ورزش کششی انجام داده بود و به شدت کمر درد شده بود طوری که حرکت کردنش با درد بود. برای ایشان جارو عمومی+ جارو موضعی شامل: ۱۰ بار جاروی ستون فقرات با دو دست و تثبیت + جاروی خورشیدی جلویی و پشتی ، ۲ انرژی و تثبیت + جاروی چاکراه ریشه ، ۲ انرژی و تثبیت ...........نتیجه: گفتند آخرش انگار چیزی از انتهای کمرش راا شد و احساس سبکی ولی هنوز کمی درد دارد حدود۲۰ درصد .......... دوباره ریشه رو جارو کردم و موضعی ناحیه درد را و شروع کردم به جاروی خورشیدی پشت ، زیاد جارو کردم و به شهودم در تعداد جارو کردن اعتماد کردم ..در حین جاروی خورشیدی پشت خواهرم گفت حالت تهوع داره....ترسیدم تمامش کردم .....یه کم حالت تهوع رفع شد ، درد کمی بود ولی چند ساعت بعد کامل برگشت
۲. دختر ۷ ساله ام ۲ هفته پیش سرماخورده بود ولی همچنان تک سرفه و بعضا آبریزش بینی دارد ...دیروز صبح جاروی عمومی انجام دادم چاکرا گلو و زیر گلو و خورشیدی و خورشیدی پشت و آجنا را جارو و تثبیت کردم ........نتیجه : به نظر آبریزش کمتر شد و تقریبا سرفه نداشت
۳. برای سومین روز به گل سانسوریا که حالش بد هست جارو کردم و انرژی دادم ....جارو رو مثل حالت جارو عمومی دور تا دور براش انجام دادم و کمی هم روی برگها و ریشه موضعی جارو کردم و انرژی و تثبیت..... نتیجه: دو تا از برگها زرد شده