تجربیات روزانه گروه بهمن 1401 و مهر 1402

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد عزیز وقتتون بخیر
من در حین جارو کردن شانه و بازوم درد میگیره ایا اشکال نداره حدود یک دقیقه استراحت بدم به دستم در حین جارو کردن؟
شاید به دلیل خستگی هست
قبلا اینگونه از دستتان کار نکشیده آید

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود استاد همسر من عصب کشی دندون انجام دادن ولی دندون درد زیادی دارن و دیروز جایب بویم که دسترسی به مسکن نداشتیم و من خوشحال که با انرژی درمانی میتونم درد رو اروم کنم و پروتکل دندون درد از کتاب پیشرفته روچند بار براشون انجام دادم ولی هیچ اثری براشون نداشت ،،
علت چی میتونه باشه
چکاری براش انجام دادید.
باید با سبز و نارنجی پاکسازی می کردید و سبز و آبی و بنفش می دادید.
چاکرای اطراف مثل فک هم تمیز می کردید
البته درمان در کتاب مقدماتی هست
آیا آن را انجام دادید؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
استاد یک پروتکل در انرژی درمانی پیشرفته هست به نام"التهاب فرج،التهاب مهبل،التهاب گردن رحم" ، در این پروتکل به نظر می رسه هیچ کار تخریبی ای صورت نگرفته! بنابراین برای بهتر نتیجه گرفتن می تونم در کنار انجام پروتکل، صرفا به بافت اضافی که در ناحیه هست انرژی تخریبی بدم؟
با دادن انرژی تخریبی این بافت بدون درد و ناراحتی جذب بدن و سپس دفع میشه؟
در واقع می خواهم مثل جراحی لابیاپلاستی عمل کنم.
می تونیم تغییرات در پروتکل ها بدیم

شیرین محمودپور

کاربر ویژه
چکاری براش انجام دادید.
باید با سبز و نارنجی پاکسازی می کردید و سبز و آبی و بنفش می دادید.
چاکرای اطراف مثل فک هم تمیز می کردید
البته درمان در کتاب مقدماتی هست
آیا آن را انجام دادید؟
درود استاد ،براش پروتکل دندان درد از صفحه ۱۰۳کتاب پیشرفته رو انجام دادم که پاکسازی فک نداشت

سمن افراشته

کاربر ویژه
سلام استاد عزیز برای پسر ۱۳ ساله ای که اختلال تکاملی داره مشکل در بلع ونفس داره میشه کاری کرد تا ۴ سالگیش راه میرفته بعد تشنج کرده و دیگه نتونسته راه بره درضمن پدر و مادرش هم دختر عمو و پسر عمو هستن ازدواج فامیلی داشتن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چون الان بچه نیاز به دستگاه ساکشن و اکسیژن ساز داره

غزاله جابری

کاربر ویژه
سلام وقت بخیر
برای درمان انگشت شصت دست چپ مادرم آرتروز داره اول با روش مقدماتی جارو موضعی انجام دادم چندین مرتبه تکرار انجام دادم نتیجه نگرفت و همچنان درد دارد با روش پیشرفت ابتدا رنگ سبز دادم تکاندن نارنجی دادم و جارو کردم و با آبی انرژی دادم بازم درد داره
ممنون میشم برای درمان راهنمایی کنید

غزاله جابری

کاربر ویژه
سلام استاد وقت بخیر زانو درد زیادی دارم و اینکه عکسبرداری از آری آی انجام دادم دکتر گفت چیز خاصی عکس نشون نمیده ولی من درد زیاد داره پله نمیتونم برم پیاده روی اذیت میشم زانوها رو نمیتونم جمع کنم
با روش جارو موضعی در مرحله مقدماتی رو انجام دادم چندبار نتیجه نگرفتم

غزاله جابری

کاربر ویژه
استاد عزیز برای درد انگشتان دست و مچ دست بر اثر تاندون میشه راهنمایی کنید روش درمان رو چون با جارو موضعی مقدماتی نتیجه نگرفتم

مسعود جعفری

کاربر ویژه
دیروز درد عضلات پشت و پاها داشتم، حس کوفتگی ناشی از سرماخوردگی؛ در گروه یکی از دوستان درباره سرماخوردگی و آنفولانزا سئوال کرده بود که شما استاد عزیز، انرژی دادن چاکرای پاها و قاعده ای رو تجویز کرده بودید،
،
من همون موقع انجام دادم، حدود ۱۰ دقیقه بعد کلا یادم رفت که درد دارم و واقعا درد نداشتم و هنوز خوبم ،

ضمن تشکر از دکتر عزیز، آیا شیوه من درست بوده است؟

مسعود جعفری

کاربر ویژه
دیشب روی بیماری که ضعف بدن داشت بدین شیوه کار کردم ، الحمدلله بهتر شد:
۱. انجام پاکسازی عمومی،
۲. پاکسازی شبکه خورشیدی، جنسی، قاعده ای، قلب و تاج سر و انرژی دادن
۳. انرژی درمانی کف دو پا با قرمز ۳۰ درصد،

امروز ظهر هم از راه دور انجام دادم، ضمن اینکه دوپینگ هم برایش انجام دادم.

استاد روش کار درست بوده؟
درمان را تا کی ادامه بدم؟

حسمان

کاربر ویژه
سلام استاد
روز شنبه روی شنوائی مادرم شروع به درمان کردم که پس از اتمام درمان در آن روز گفت هیچ حسی نداشتم و ندارم
روز دوشنبه مجددا شروه به درمان کردم و در بین درمان و اتمام درمان گفت انگار که یه حرارتی و یا چیزی از گوشهایم خارج شدند
به نظرتون تاثیر درمان هست و علائم چه چیزی هستش ؟

غزاله کریمی

کاربر ویژه
جارو کردن
استاد در قسمت هایی که پروتکل گفته جارو کنید و هیچ رنگی را توصیه نکرده آیا مجاز هستیم با پراناهای رنگی پاکسازی رو انجام بدیم؟

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا