Dr.Aram
تیم مدیریت
شاید به دلیل خستگی هستسلام استاد عزیز وقتتون بخیر
من در حین جارو کردن شانه و بازوم درد میگیره ایا اشکال نداره حدود یک دقیقه استراحت بدم به دستم در حین جارو کردن؟
قبلا اینگونه از دستتان کار نکشیده آید
شاید به دلیل خستگی هستسلام استاد عزیز وقتتون بخیر
من در حین جارو کردن شانه و بازوم درد میگیره ایا اشکال نداره حدود یک دقیقه استراحت بدم به دستم در حین جارو کردن؟
چکاری براش انجام دادید.درود استاد همسر من عصب کشی دندون انجام دادن ولی دندون درد زیادی دارن و دیروز جایب بویم که دسترسی به مسکن نداشتیم و من خوشحال که با انرژی درمانی میتونم درد رو اروم کنم و پروتکل دندون درد از کتاب پیشرفته روچند بار براشون انجام دادم ولی هیچ اثری براشون نداشت ،،
علت چی میتونه باشه
غلت زدن در خواب مانعی برای دریافت انرژی نیستپس در این حالت درمان جواب میده؟ تضعیف نمیشه؟
این یعنی پذیرش زیاد به حالت جسم ربط نداره و بیش تر ذهنی هست؟!
می تونیم تغییرات در پروتکل ها بدیماستاد یک پروتکل در انرژی درمانی پیشرفته هست به نام"التهاب فرج،التهاب مهبل،التهاب گردن رحم" ، در این پروتکل به نظر می رسه هیچ کار تخریبی ای صورت نگرفته! بنابراین برای بهتر نتیجه گرفتن می تونم در کنار انجام پروتکل، صرفا به بافت اضافی که در ناحیه هست انرژی تخریبی بدم؟
با دادن انرژی تخریبی این بافت بدون درد و ناراحتی جذب بدن و سپس دفع میشه؟
در واقع می خواهم مثل جراحی لابیاپلاستی عمل کنم.
درود استاد ،براش پروتکل دندان درد از صفحه ۱۰۳کتاب پیشرفته رو انجام دادم که پاکسازی فک نداشتچکاری براش انجام دادید.
باید با سبز و نارنجی پاکسازی می کردید و سبز و آبی و بنفش می دادید.
چاکرای اطراف مثل فک هم تمیز می کردید
البته درمان در کتاب مقدماتی هست
آیا آن را انجام دادید؟
پروتکل رشد موهااستاد بزرگوار برای رشد مجدد مو وپر شدن موی سر برای خانمی که جلوی سرش تاس شده پروتکلی هست ؟
سپاسگزارمپروتکل رشد موها
هم در کتاب هست و هم در پروتکل ها هست انجام دهید
ناحیه با سبز و بنقش پاکسازی کنید سبز و آبی و بنفش دهیدسلام آقای دکتر کیست دندان را با انرژی درمانی چگونه میتوان برطرف کرد